carperink

walk alone

Kategori: Allmänt

Så sitter man här hemma igen, det börjar skymma ute. En lampa nere i högra hörnet på datorn säger att jag måste byta batteri och så kommer de upp en flik som säger överbelastat minne. Det är de som händer när jag tagit med min privata datorn till studion o lämnat den där för att jag själv måste ha den varje dag när jag skriver ut kontantfakturor. Men jag antar att jag får skylla mig själv.
Usch är det bara tisdag.. jag är inte i någon kreativ sinnesro för tillfället. Då blir veckorna så långa, spceiellt när man ska jobba helg. Iof är det roligt jobb så det kommer nog kännas bra ändå.
Men någonting händer..
Oh när jag väl börjat tänka på det kan jag inte släppa det och det gör mig bara mer och mer irriterad. Som vanligt kommer säkert även detta resultera i större framgång, önska bara att man kunde snabbspola lite..

Det finns vissa saker i livet jag värderar högre än andra.
*Mitt jobb, för mitt jobb är ju allt. Det är ju jag!
Vad innebär mitt jobb ? Jo vad är det jag lever på ? Det är ju kunderna, nöjda kunder ett gott rykte. Vad behöver jag göra för det ? Jag behöver göra snygga tatueringar med bra kvalité, det underlättar om jag är trevlig, professionell o självsäker. Vad kan mer vara bra ? Marknadsföring kanske ? Så folk hittar mig vart jag är och får en lite bild av vad jag gör. Det här jobbar jag med varje dag. För ingenting är skrivet i sten att nästa år har jag kunder, jag kan inte luta mig tillbaka o slappna av. Vill jag det här måste jag visa det, inte bara för andra utan för mig själv också. Jag har precis anmält mig till en kurs i oljemålning. Jag som gjorde min första oljemålning när jag var 8år.. Bara för att jag har gjort det länge finns det ingeting som säger att jag inte kan lära mig någonting nytt och bli ännu bättre. Om inte annat sätta lite mer sprutt på kreativiteten. Mitt liv, mina drömmar bara i mina händer.
Men jag tappade greppet lite nu, för jag la över lite för mycket ansvar på andra. Visst skrev vi på någonting som sa de jag ville ha. Men tydligen var de mer riktlinjer än fakta och pga detta har jag förlorat lite av det jag har byggt upp och jag måste ta tag i detta nu innan allt är försent! Oh jag tänker inte skylla de här på någon för jag har ändå valt allting själv. Det är ju så lätt att tycka synd om sig själv när man har alla andra att skylla.. 
Jag vet ju vad jag behöver göra för att nå dit jag vill. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: