carperink

Stand Together

Kategori: Allmänt

Godmorgon..
hehe ne riktigt såhär länge har jag inte sovit, iof har de hänt tidigare.. Men inte idag :) vaknade klockan nio faktiskt :) gick upp o drog i mig några glas vatten. Men sen har jag bara varvat mellan sängen o soffan.. Käkat varma mackor, godis och kollat på Sons Of Anarchy. 
Veckan har vara schyst med en del kul jobb som ja faktiskt känner mig riktigt nöjd över. Trots det är jag i en såndär självförtroendehetssvacka just nu. Jag vet inte vad de är som får dom här perioderna att komma. It's not good for business! Men som vanligt vänder allt fort :) Oh på onsdag morgon sticker vi till Island ! Jag, Emanuel o Ramon ! Ska bli Askul :D vi ska hyra en bil de första dagarna, bara glida runt o kolla allt. Sen jobba på mässan fredag, lördag, söndag. Så åker vi hem på tisdagen :) Jag blir dock alltid nervös inför mässor.. tror alltid att ingenting kommer räcka som jag har med mig. Att nålar kommer ta slut, eller att jag tog med mig fel färger.. Men som tur är reser jag ju inte själv denna gång. Nu finns de backup om något skulle skita sig! :)
 
några bilder på gadds har ja i alla fall :)
 
 
Påbörjad geisha i färg, grymt kul att göra! 
Önska jag kunde få göra mer sånt här! 
 
 
 
 
 
Var ju o såg när Lao spela förra helgen ! Inte illa ! ;)
 
 
 
Så åkte vi från studion plus Per o Nina till Ink Bash tatueringsmässa i Stockholm :) Jocke från India piercingstudio bad mig ta med t-shirts till Barbarella. Så jag mötte upp mannen på bilden, också kallad Skuggan o typ Nordens mest piercade kille! Mot tishorna betalade han mitt inträde. De tackar man för ! 
Vi va på mässan hela dagen, runt tolv drog vi upp på stan, käkade. Jag Per o Nina avslutade på Harry B James :) Grymt kul! Blev även första gången jag sett en punkare dansa bugg !
 
 
 
 
 
 
Sen nu till helgen blev det Live At Heart för hela slanten ! Oh för de behöver man ladda lite .. ;)
 
 
Jag o Lao matcha outfiten på fredagen :)
 
 
 
 
 
Lao är fin <3
 
 
 
Sista bandet på fredagen :) Perry and The travellers från Karlstad, grymt bra ! Fick bli en LP skiva, eller två ..
 
Igår lördag lunchade vi på stan, sprang in i Per o Nina. Eller de sprang bokstavligt talat in i oss hehe :) Sen gick ja o Lao hem till Eva o Ola. Blev bjuda på lite dricka innan de åkte. Så tog vi ett dopp i poolen innan vi drog. Hem till mig, tagga lite ! Kom iväg sent .. Kolla lite tung hårdrock på scandic garage. 
 
 
Köpte lite öl med jägershot till
 
 
Lyssnade på Petris band Misconduct ! 
sen såg vi Thalamus igen :)
 
 
Vi hade Askul ! Efter alla dom här bilderna åkte jag trappräcke ner o ramla, vi käka donken o åkte taxi hem :)
därför kan man unna sig lite slappartid idag hehe.. Ha det bäst alla ! //MC
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: