carperink

Rock'n'roll Queen

Kategori: Allmänt

Ja då sitter man på mässan då :) surrande ljud överallt så mitt ena öra tjockade igen till och med .. Vi håller till på en helt egen våning av ett hotell, riktigt tjusigt ! Vårat bås är precis framför scenen, bästa platsen :) Igår gjorde Ramon en tatuering på mig. Tanken var först att vi skulle göra nya fåglar över mina gamla jag har på bröstet. Men med tanke på omständigheterna, utrymmet o hur jag skulle behöva sitta här så skippade vi det och spontanade ett tjejansikte på mitt andra lår. Ramon hade en bild låg som han länge velat göra. Oh det blev sjukt bra, som vanligt ! Min längsta sittning någonsin dessvärre.. Tror vi satt närmare 8 timmar.. Vaknade klockan fem inatt med värsta frossan, gjorde så jävla ont.. Fick gå upp o kallduscha tills ja va någorlunda bedövad .. Sen kunde ja somna om :)
 
 
 
 
Många som frågat om hon på bilden är jag, hehe det är det ju inte. Men jag skulle nästan kunna säga det, för när jag var liten älskade jag att ha klänningar och gå runt i vackra huvudbonader.
 
Idag ångrar jag mest att jag bara tog med mig tighta stuprörsjeans.. Är kissnödig men vill fan inte rulla ner byxorna nu över mitt svullna, vätskefyllda, nygaddade lår .. Kommer bli en lång dag hehe..
Ramon är fullbokad hela helgen :) riktigt kul ! Det som är surt när vi sa att Emanuel inte följde med var dock att vi fick bara ett bås att dela på, så vi kan bara jobba en i taget.. Så jag får bara plats med en kund imorgon mellan alla Ramons.. Glömde ju mitt portfolio också så det är lite svårt att göra reklam för sig själv när man inte har någonting att visa .. Men men :) jag har i alla fall fått många nya kontakter ! Vilket kommer ge mig massor i framtiden o de kan man ju inte klaga över :) allt för att utvecklas o komma vidare :) Ha de bäst ! //MC
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: