carperink

Killing yourself

Kategori: Allmänt

En dag kan variera i så många känslor. Det behöver inte alltid avgöras med vilken sida man vaknar på. När jag vaknar i en sked, blir omstoppad o kysst på kinden, då kan min dag inte starta bättre. Men det är så lite som kan göra så mycket. Jag kan välja hur jag vill se på saker, absolut ! Om en kund kommer försent eller inte alls utan att höra av sig, kan det kännas jobbigt för att jag kan förlora tid o pengar. "Är det ingen som vill gå till mig längre?" Samtidigt skulle jag kunna tänka "Gud va bra då hinner jag ju göra det här istället" 
Kunder som kommer kan också lyfta ens dag, de kan vara fantastiska människor som kommer till mig, litar på att jag kan göra ett bra jobb utifrån min kreativitet som de vill bära på sin kropp resten av livet.
Eller så skulle de kunna ändra sig om o om igen, kräva omöjliga motiv som jag vet kommer se ut som skit, de kan bli sura över priset, inte respektera att detta faktiskt är mitt enda levebröd.. 
När jag var på resan till Island nu med min kollega Ramon, jag blir nöjd över mig själv som lyckats ta mig hit. Att jag jobbar på samma mässa som ett gäng killar från Seattle vars klistermärken jag tog på ink bash för 100 år sen när jag drömde om att bli tatuerare. Nu står jag här, får en inplastad ritad Ozzy av ena killen som en present, för oss konstnärer emellan, oh att jag älskar Ozzy .. 
Men när det blev ändringar o jag o Ramon bara delar på ett bås o han är fullbokad sitter jag bara bredvid o kikar. Vissa frågar varför jag är där? Om jag är Ramons flickvän eller lärling ? Eller kundens flickvän .." Ne jag är också tatuerare !" "Jasså, nyss börjat eller ?" "Ne jag har jobbat i studio i tre år ! Varav 2 och en halvt år egen studio" öppnade Du egen studio när du var 19år kanske ...?  Blir trött på att hela tiden få försöka bevisa för folk .. Jag är inte liten, jag är inte dum, jag är inte rädd.. Jag vet precis vad jag vill och vart jag är påväg. Men jag har ingen behov av att skryta. Se inte så förvånad ut .. 
Men på söndagen gav Ramon mig lite space och jag hann med att göra tre kunder, 2 fotavtryck med en text och sen ett hjärta med krusiduller. Oh det som värmen i hjärtat då var att jag kände att hade jag fixat portfolio tidigare samt faktiskt haft ett bås, du hade jag också varit fullbokad :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: