carperink

Tattoo Mess m.m..

Kategori: Allmänt

Hejsvejs! Helgen är slut, gick snabbare än vanligt när man gaddar en hel lördag :) men mässan blev riktigt lyckad ! Klockan halv tio skulle vi mötas i studion. Halv elva kör jag Mannes bil med två bakfulla kollegor i hehe :) vi plockade ihop allt i studion som skulle med. Som tur va mötte Per oss där, jag hade messat honom om att eventuellt köpa öl till mig till kvällen, därför kom han förbi. Men istället fick han hjälpa oss att köra grejer när allt inte fick plats i Mannes saab. Så stort tack till Per Bjelovuk som helt enkelt var gårdagens klippa !! Väl med allt på plats i mässan hade våran brist på kommunikation gjort så vi alla hade varsin bokning kl.12 och bara ett bås med plats för 2 att jobba i. Men allt löste sig o vi gjorde tre fantastiska jobb !! 
Också tack till Adam, sångaren i Smash into Pieces som gjort alla våra backdrops !
 
 
 
Dagen rullade på, jobbade non-stop till runt 18 tror ja. Då drog jag till med en hamburgare som fick bli dagens frukost/lunch/middag.. Oh så på't igen ! :D 
 
 
 
Gaddade 4 stycken på hela dagen :) hade kunna fått fler om jag hade orkat! Vilket känns bra :) Oh är grymt tacksam över alla som kom! Gamla kunder från Arboga, gamla vänner, nya vänner, familj ! Det betyder massor :) Trot eller ej är sånt här en stor grej för mig. Det här är en chans för mig att visa alla en liten bit av mig själv o vad hela mitt liv handlar om. Oh de som delar detta med mig, gör mig oerhört glad ! Därför vill ja tacka alla som var där ! Oavsett om ni inte var där enbart för mig såklart :)
Efter efterfest, några öl o wiskey o cola stappla ja hem med Lao. Oh idag kom baksidan av allt. Dock var det lite tråkigt att de bara var jag från studion som åkte o hämta alla grejer från mässan. Tack till Dan som hjälpte till ! 
Imorgon börjar en ny vecka, o på torsdag kommer lilla söta lillasyster Alva hit :) vi ska ha systerdag! Gå på bio o shoppa hehe :) Man måste vårda den relationen tidigt, medan de fortfarande tycker att ja är cool ;) godnatt alla !
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: