carperink

On The Road Again

Kategori: Allmänt

Halloj ! 
Känns som veckan rusar iväg trots att de känns som torsdag idag även fast det bara är onsdag. Gjort massa roliga tatueringar o på massa härliga människor ! Igår började jag dagen på Java och käka "hotell"frukost med Per och Nina :) sen gaddade jag Nina :) oh efter det bjöd hon på lunch också :D och idag började jag med att tatuera Mickan :D ett porträtt fick ja till och mer göra ! Riktigt lycklig ! Vi gjorde hennes katt på armen :) han dock inte klart eftersom jag hade nästa kund redan kl.14 och planerat in lunch med Ola innan :) Blev en bra dag ! Sen nu när jag cyklade hem passa jag på att dra till med vardagslyx = naturgodis och tre nya sorters te ! 
Om jag inte hade blivit tatuerare eller någon annan typ av konstnär, då hade kag antingen blivit danslärare Eller ägt en te-shop ! Helt övertygad :) det är dom här tre sakerna som förgyller mitt liv hehe.. Ah o kokt ägg också .. Fast det känns inte som jag kan livnära mig på de :) svårt att göra en verksamhet av Lao också hehe :) Sitter o väntar på honom nu, han är o repar :) ska ta o prova te nummer 1, körsbär !
 
 
Vill ge ett stort tack till Ozzy nu också som underlättar allt i studion !! 
 
 
 
 
Oh förresten :) en kul sak bara ! Ni har väl inte missat att Elite Artwork ska vara med på tatueringsmässan här i Örebro den 26e oktober? Det är ju lite Arbogafolk jag känner som arrangerar så därför har dom annonserat lite i Arboga Tidning såklart :) men vad som är kul är att tidningen nämner mig (stavat fel på mitt efternamn dock..) Morsan mmsade mig bilden idag :) aldrig fel med gratis reklam ju ! :D
 
 
 
 
Ha de bäst ! //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: