carperink

Nice piece of ...

Kategori: Allmänt

Oh yees! And here we go again hehe :) samlar vuxenpoäng så alla kan ta mig på allvar. Idag har jag jobbat sen suttit ca fyra timmar i möte (inklusive fikapaus) mer en kille som jobbar med logotyper hemsidor o annan typ av marknadsföring. Han ska få jobba lite för mig så jag får ett mera seriöst och proffsigt ansikte utåt :) kan väl aldrig skada. 
Så alldeles nyligen kom jag hem från mosters man Ola. Vi har gjort en budgetmall åt mig samt fortsatt spånat på loggan. Just nu lutar det åt någon typ av siluettbild som jag var inne på när jag startade. Till och med tryckte upp några tröjor med :) Men vi får se vart de här slutar. Men vuxenpoängen fortsätter att trilla in ;) min favorit taxiLena ringde mig idag för omväxlingskull, tycker annars de har varit väldigt mycket bara en "one way" relation där enbart jag ringer. ;) så jag frågade vart hon ville att jag skulle köra henne .. 
Hehe ne men hon bjöd in mig till en företagafrukost imorgon kl.7 ((klockan sju!?fyfan)) Sist jag var med på en företagafrukost slutade det med att jag blev med i styrelsen för kvinnliga företagare i Västmanland hehe :) får se hur de här går :)
 
 
 
Ne nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon ! Längtar till helgen <3 godnatt //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: