carperink

"Love Life"

Kategori: Allmänt

För ett bra tag sen när jag hade min lilla studio i Arboga gjorde jag en dag en tatuering. Jag gjorde den precis som kunden bad mig o hen blev nöjd. Hen blev så nöjd så hen skrev till mig o ville praktisera o allt möjligt hos mig. Sex månader senare, alltså ett helt halvår efter själva tatueringen gjorts o jag som alla andra dagar sitter o jobbar med nya kunder. Då stormar en arg kvinna in genom min dörr. "du har förstört min unge, bla blabla !!!" "Eeh, va? Vem?" 
"Ja men du gjorde de här.."  Jag fick lov o tänka efter en stund tills jag kopplade.. "Ja jo men.. Det var ju de hen villa ha, oh blev nöjd" "Ne vi ska ha pengarna tillbaka och hen har gjort en tribal över istället" 
"Jaha, okej....?" 
Så alltså om man ångrar sig över sin tatuering ett halvår senare ska jag alltså ge pengarna tillbaka? Hur blev de mitt fel att en tribal plötsligt va de rätta?
Aja, någonstans har jag ju hört att kunden har alltid rätt. Oh det var ju inte direkt så att det hade hjälp om jag käftat emot. Dessutom ville jag bara bli av med kvinnan när hon däremot respektlöst störde mig mitt i ett jobb framför mina kunder. Hon fick dom där 700kr.
Nyligen hade jag en bokning, en text med krumelurer skulle de va, men sen ändra hen sen o ville ha en realistisk diamant 3cm stor med ett rött namn i.. Jag kunde övertala till en mer Old school liknande diamant med banderoll runt o namnet i. Men fortfarande röd text ville hen ha. Jag sa att "ah absolut vi kan göra rött, men det kommer antagligen inte att bli lika skarpt så det är bara att du säger till senare så gör jag den svart istället. När hen godkänt mall sätter vi igång varav hen utbristerefter halva texten att den skulle ju vara röd o jag gjort den svart. Oj, tänkte jag.. "Det gick av bara farten, förlåt! Men vet du det kommer bli mycket bättre såhär, jag lägger en röd outline (skugga typ) så poppar namnet ut mer så som du ville när tanken va att göra namnet rött. är det okej?" Oh som jag uppfattade verkade det inte värre än så. Jag gjorde klart o tog mina vanliga 1000kr o hen tacka o gick. Men idag verkar hen ha ångrat sig helt o svartmålar studion över Facebook. Innan jag visste vad hen skrivit skickade jag ett sms o bad om ursäkt igen eftersom ja hört om hens missnöjdhet. Jag frågar om hen vill göra laserborttagning så betalar jag isåfall. Jag menar jag står för mina misstag o om jag uppenbarligen förstört 3cm med svart istället för röd text på handleden även fast de egentligen blev bättre så står ja för de. Hen ska kolla om hens riktiga tatuerare kan lösa mitt misstag så ska jag snällt få betala honom för besväret istället. 
När jag sedan ser inlägget på Facebook blir ja grymt besviken över den omogna tonen han använder om mig som om jag vore efterbliven o sen sedan sänker hela studion. Som om de vore Elite Artworks fel att jag jobbade nonstop med knapp matpaus o gjorde av ren rutin svart text. 
Absolut, ja har världens bästa jobb!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: