carperink

I'm rockin'

Kategori: Allmänt

Hallå där folk !
Tiden rulla på o snart är det jul ! Oh innan det måste jag flytta. Men jag gillar förändringar samtidigt som jag alltid haft svårt att släppa saker :) Dock har jag blivit mycket bättre på det sista tiden :) vilket ger mig mer frid i själen.
Appropå förändringar kan jag nämna att jag ska flytta bloggen till min nya hemsida inom kort. Men jag påminner när det är dags :)
Annars då, jo Ozzy fick ett annat jobb så nu har vi ingen Shoppis igen.... Hoppas det löser sig snarast, för jag märker snabbt hur min stressnivå ökar, hur kunderna minskar o papperskorgarna växer..
Men min nya hemsida alltså, den kommer bli grym ! Hållit på med den hela helgen :) tillsammans med Micke och sen fotografen Per i fredags :)
 
Här är några bilder jag redigerat lite kul bara :)
 
 
 
 
 
 
Sjukt kul, ska bli roligt när det är klart !
 
Träffade Lynn i helgen också, mycket trevligt :) han göra pizza o mysa med Lao på lördagkvällen o söndagen sa ja hej till Gunnar sen körde bokföring o fixade lite snabbt i Arboga. Vissa saker måste bara göras o det är så sjukt skönt när det är gjort :)
 
Till helgen blir det antagligen Göteborg. Sen måste jag verkligen lägga ner tid på flytten för sen är det Black Sabbath, gadda i Köping, julklappshandling, Londonresa, o julafton ! Galet :D men längtar!
 
 
 
 
 
Ha de bäst ! //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: