carperink

Tack o Hej

Kategori: Allmänt

Sådär mina kära läsare
 
Nu får jag härmed hänvisa er till min hemsida för att fortsätta läsa på bloggen !
 
 
 

I'm rockin'

Kategori: Allmänt

Hallå där folk !
Tiden rulla på o snart är det jul ! Oh innan det måste jag flytta. Men jag gillar förändringar samtidigt som jag alltid haft svårt att släppa saker :) Dock har jag blivit mycket bättre på det sista tiden :) vilket ger mig mer frid i själen.
Appropå förändringar kan jag nämna att jag ska flytta bloggen till min nya hemsida inom kort. Men jag påminner när det är dags :)
Annars då, jo Ozzy fick ett annat jobb så nu har vi ingen Shoppis igen.... Hoppas det löser sig snarast, för jag märker snabbt hur min stressnivå ökar, hur kunderna minskar o papperskorgarna växer..
Men min nya hemsida alltså, den kommer bli grym ! Hållit på med den hela helgen :) tillsammans med Micke och sen fotografen Per i fredags :)
 
Här är några bilder jag redigerat lite kul bara :)
 
 
 
 
 
 
Sjukt kul, ska bli roligt när det är klart !
 
Träffade Lynn i helgen också, mycket trevligt :) han göra pizza o mysa med Lao på lördagkvällen o söndagen sa ja hej till Gunnar sen körde bokföring o fixade lite snabbt i Arboga. Vissa saker måste bara göras o det är så sjukt skönt när det är gjort :)
 
Till helgen blir det antagligen Göteborg. Sen måste jag verkligen lägga ner tid på flytten för sen är det Black Sabbath, gadda i Köping, julklappshandling, Londonresa, o julafton ! Galet :D men längtar!
 
 
 
 
 
Ha de bäst ! //MC

Wild Animal

Kategori: Allmänt

 
Gokväll! 
Lördag natt, ligger hemma i Arboga i mitt gamla rum i källaren. Men det känns tomt.. För väggen är övermålad.. All min konst, mina låttexter o fotavtryck.. Minnen..
Jag längtar efter att familjen ska flytta till Örebro, önskar dem inge annat speciellt för mina småsyskon ! Men oj vad mycket som hänt i detta hus.. Hur vi vuxit upp, lekt, busat, utvecklats, hittat sig själv, andra, förlorat saker, gråtit, skrattat, älskat. Alla låtar jag sjungit i duschen.. så många nätter Anders stängt av internet när jag suttit vid msn, alla hemliga fester nere i källaren, smygande, första kärleken, hög musik, vänner.. :) Kan inte låta bli att känna seperationsångest hehe :) samtidigt som jag vet att det gör mig gott att släppa o gå vidare :) Ne det kommer bli fint med nytt! Skapa nya minnen :) Jag känner ju bara hur mycket min flytt gav mig. 
Det är konstigt för jag har ju ändå alltid varit samma jag. Men när man bodde kvar i staden man var uppvuxen i är det som att folk stämplade en en gång i tiden. Oh jag antar att jag stack ut eftersom ju mer tiden gick ju mer utfrusen blev jag. Spelade ingen roll hur mycket jag växte, jag fick ändå aldrig riktigt vara med. Oh hur stor skillnad det är i Örebro nu. Det finns ingenstans jag inte passar in. Oh jag kan äntligen göra ett nytt första intryck oh de ser mig för den jag är! Här, det var liksom svårt att vara sig själv när ingen annan vågade det.. Men det blir så djupt satt den där platsen man blivit tilldelad, att man på nå vis inte är lika bra, eller cool eller vad de nu var jag saknade ?
Sen jag flyttade har jag inte ens lagt ner energi på o tänka tanken om vad andra skulle tycka. Oh ingen har ens brytt sig om att tycka något speciellt. De som finns kring mig, de är där för att de vill. Inte för att det alltid varit så, inte för att vi var dom som blev över efter alla coola gäng bildats, oh inte för att utnyttja mig på nå vis. De menar de de säger o säger precis det dom menar. Konstigare än så ska de ju inte behöva vara tycker ja. 
Men det är skönt att kunna slippa tänka på sånt :) oh de är de jag önskar min familj också :) 
 
Ibland drömmer jag, jag föreställer mig att vissa saker är för bra för att faktiskt kunna hända mig. Men då tänker jag alltid såhär, att det vet jag ju inte förens jag har provat. Oh då oftast visar det sig att jag faktiskt var värd det. Så kan jag tänka tillbaka och tycka att, ge allt, kanske ändå inte var så mycket :)
 
Snart händer de så många underbara saker som jag knappt har tålamod att vänta på :) Men tålamod är konsten att lyckas ! 
Oh det har gjort mig så lycklig hittills, det var värt att vänta på :)
 
 
 
Sen är jag nytatuerad ..igen .. ;)
 
 
PÅ MIG
 
 
Lillasyster sov över !
 
 
 
Halloween med familjen o fina Lao 
 
 
Godnatt gott folk !
 
 

She's too sweet for me and I can't even taste it
She gets on my tongue and I try not to waste it
She's too good too me and I can't barely take it
And she says I'm good and I just get irritated

She's too rich for me I know I'll never make it
And she takes me to a party and I just get faded
She's too hot for me when she's standing there naked
But I get so high that I can't appreciate it