carperink

Onsdag

Kategori: Allmänt

Halloj ! Sitter i studion i mitt bås och fiffelurar :)
i måndags och kanske mest igår var en effektiv dag ! Jag har har många jobb samtidigt som jag hunnit fixat med insättningar o allt till Boston, plus att jag hann sväng in på synsam o kolla så trycket stämde efter operationen. Allt såg bra ut, läkte sakta men säkert, borde inte köra bil dock .. :) så på eftermiddagen igår mötte ja upp Lao i parken, vi låg o snacka en liten stund innan vi gick till Coop o köpte saker för pizza sen lite snacks :) gick hem till mig o tog de lugnt! Imorse var jag trött, så när jag sitter o väntar på min kund i studion kommer han inte pga sjukdom.. Messar lite andra folk jag vet som är sugna. Men fick inga direkta svar. Så nu har jag gjort annat som hängt över mig istället. Bland annat en logga till ett tjejderbylag, inte helt klar än men snart ! Så har jag två kunder nu snart i eftermiddag. 
 
Ni får lite bilder från mitt söndagsnöje också hehe .. :P
 
 
 
 
Livet är bra gött ! 
Börjar äntligen skapa mig en liv här utanför jobbet o känner mig hemma i Örebro !
..oh det är faktiskt bara en tusenlapp i pengahögen, såg bara coolt ut sådär. Skickade in för någon månader till Loomis :)
 
 
 
 
Ha de bäst alla ! 
Snart BOSTON o New York !!! :D

When you burn in hell

Kategori: Allmänt

Tjaaa! Söndag idag alltså ? Fint väder, dock bara sett de genom springan längst med rullgardinen. Flytta mig från sängen till soffan.. Om några timmar sticker ja till arboga o grattar mor på morsdag! :) ska bara piggna till, återhämta mig efter helgens alla rom o cola.. Blev sent jobb i studion i fredags. Sen hängde vi kvar där en stund. Så haka ja på Lao till metallsvenskan. Fast de första som händer bröt ja kommer dit är att ja tappar bort honom, så dör min telefon. Hela kvällen går genom ett myller av folk, massa lera, letande. När festivalen stänger kör en snäll själ från baren hem mig. Igår började med huvudvärk, promenad, äta, handla, dricka öl, musik så på't igen! Metallsvenskan ! Hängde med Lao o alla hans trevliga vänner hela kvällen. Sen fick det bli en promenad till donken innan vi gick hem. Sjukt mycket roligare att bo här än i arboga hehe, inser det mer och mer ! :) Men nu är det bara att ladda om inför Boston om en vecka !! Fuck, ska bli så jääävla kul !! Måste växla in lite cash o förbereda under veckan mellan allt jobb ! Love Life ! Ha de bäst alla ! //MC
 

Tvådagars är fint

Kategori: Allmänt

 
Hej igen! Kom precis hem till lägenheten. Har träningsvärk precis överallt, oh då menar jag verkligen överallt ! Det blev en hård helg, men ack så rolig ! I fredags kunde jag sluta hyfsat tidigt från studion. Cyklade hem till Jocke där Emily och Kim också var. De hade alla kommit hem i hemlighet pga överraskningsfesten jag kommer till senare ;) Vi åkte o käka pizza, sen fixade allt inför morgondagen så de va klart. Fikade en sväng hos Eva o Ola. Dansade igenom dansen till lördag. Sen söp vi till de lite. Det som skulle bli en lugn kväll blev uteservering , lite sällskap, BK, taxi hem, dusch bland annat, i säng kanske 5-6 på morgonen ?  Sliten men lycklig hehe :) drar vi mot arboga på lördag förmiddag. Vi dansar igenom med Alva, rekar stället, duscha o byta om. Kim, Emily, Simon o Jocke plockar upp Åsa. Hon får åka 45minuter i en bil ned främlingar (tror hon) men ögonbindel, hörselkåpor med musik i som hon hatar. Väl framme i stugan står vi 30pers av nära kära, varsin drink i handen och sjunger har den äran ! Åsa gråter :D kvällen fortsätter med tipspromenad om Åsa, god mat, gott fika, trevlig underhållning av morfars band, vi uppträdde med en dans Åsa gjort, sen blev de partymusik, dans, lufttrummor och luftgitarr, kokt korv, bugg, jäger, fireball .. Så sov vi i sommarstugan runt halv fem imorse. 
 
Nu ska jag däcka i soffan, hoppas någon kan ge mig kvällsmat senare hehe, sen ladda för en ny vecka ! 
 

 
 
Ha de bäst //MC

"mentalt tidsfördriv"

Kategori: Allmänt

Jag är långt ifrån perfekt, men lika mycket människa som du.
 
Jag har mina dippar, nergångar, som kanske många andra.. 
Förstår att många ser mig som positiv, oh ja absolut ! Positiv är mitt andra namn, det är så jag försöker leva ! Det finns saker som har fått mig att hata livet, saker som har fått mig att skrika och springa min väg .. Saker jag gömt mig ifrån, saker som jag i tystnad gråtit över.. Istället för att ta rakblad över armarna har jag gjort mig egna tatueringar. Peppande tatueringar, inristat på min arm. För jag vill inte se ner o minnas något som gör ont. Jag vill få en adrenalinkick av något som säger Fuck it ! Jag ångrar ingenting som hänt i mitt liv. För även fast saker gjort mig illa så utan dom hade jag inte varit jag idag. Jag kanske inte ens hade suttit just här där jag är. Oh jag är lycklig dit jag nått nu. För jag Är positiv ! Visst undrar jag över saker fortfarande. Jag undrar varför så få sett mig. Eller kanske är det många som ser mig, men bara de negativa som når fram. Av 100 snälla ord och ett ont undrar man alltid över "Men vadå vad menade hon nu, tycker hon inte om mig ? Hon känner mig ju inte, vad har jag gjort för fel ?" Men varför haka upp sig, jag kan inte bestämma över vad andra ska tycka? Oh vad vet jag egentligen om vad de tänker ? Det är ju ändå inte så att jag kommer ändra de som är mig bara för någon annan. 
Jag har försökt passa in förut men det har aldrig passat mig och tillslut eskalerar det ändå alltid i att jag pallar inte ! Det går till en viss gräns, så länge det är värt de, men jag nöjer mig inte längre för nöjets skull. 
 
Jag är ju lika mycket människa som du. Inte mer än någon annan, inte mycket mindre heller. Jag är sjukt dåligt allmänbildad, ganska medelmåtta i skolan. Visst jag läste till matte c men i mina anteckningsblock stod de låttexter högt och lågt och sen ett myller av siffror som blev teckningar när jag somnade.. De enda jag alltid intresserat mig av är bild, musik, dans och teater. Jag tycker om att uttrycka mig.
För mig är social kompetens de viktigaste. Det intresserar mig något enormt. Jag tänker mycket på hur jag är, vem jag är och hur jag bemöter alla andra. Oh jag vet inte, man får ju ingen masterexamen i att vara en god människa o att må bra i sig själv. Men för mig betyder de mer än att ha ett papper fullt med MVG .. Förstår ni vad jag menar ? Men däremot måste jag erkänna att kunskap är attraktivt, men till den grad att man intresserar sig och nördar något man verkligen gillar, just för sin egen skull. Sen att lite information här o där råkar slinka ur, det är kul ! Så länge man är det för sin egen del och inte behöver hävda sig för någon annan om det. För ja, jag har stött på skillnaden. 
 
Jag bara kan verkligen inte vara någon annan än mig själv. Visst önska jag ibland att jag vore kanske mer naturligt cool. Att jag va smalare, snyggare. Ibland önska jag att jag vore äldre o klokare, ibland vill ja vara yngre och mer frisläppt. Men allt blir ju som de blir, hade det varit jag, hehe ja men då hade de ju hänt för längesen. Om de hade varit något jag prioriterade, men nej. Det är ju såhär jag är som mest nöjd. Och det är precis såhär mitt liv skulle sluta om jag fick leva om de på nytt. Utifrån mig själv kan jag inte göra mer än såhär, oh så därför är jag nöjd. Positiv ! Godnatt, min skatt.. //MC

If Life was Music

Kategori: Allmänt

 Operationen gick bra, var obehagligt men gjorde inte ont och tog typ 2 sekunder. Varit hemma hos familjen fram tills igår kväll. Mest vilat, ätit och ätit. Min mor är bra på att göda mig när jag är hemma. Så trodde jag att jag äntligen skulle få jobba idag.. Men inte då.. :( ser fortfarande alldeles för suddigt för att våga mig på små fina linjer som ska sitta hela livet.. skriver från mobilen nu o håller den typ några centimeter ifrån näsan för att ana vad ja skriver.. Blir rastlös bara ! Känns som livet, pengar o möjligheter rinner mig ur händerna alltid när jag ligger hemma. Tänkte jobba imorgon men då är de bara ifyllning på en ryggtavla. Oh de ska jag väl klara! :) Är nog i alla fall världens mest effektiva sjukskrivna ! Har lyssnat på Kaj pollaks ljudbok om att växa genom möten, jag har bakat två kakor, börjat på en tavla och städat såklart .. :) Nu ska jag försöka sova o läka ! Natti //MC

Livet på en pinne?

Kategori: Allmänt

Gjort två tatueringar idag än så länge. Snart blir det en till, men först tog jag mig friheten att käka sushi i solskenet. Igår bokade jag o Ramon flyg fram och tillbaka till Boston, allt är fixat ! Känns så jävla nice, några dar i Boston och några i New York ! Snart dags också, den 3de Juni sticker vi ! Igår var jag ner en våning och satte i lite löshår också. Kunde inte låta bli ! Gillar ju att bli fin :) sen skyndade jag hem till pizza och filmmys ! Imorgon är det dags för ögonoperationen ! Så jävla nervös .. Men fan va skönt de ska bli! Så tar delugnt hela helgen, men jobb som vanligt igen på måndag! 
 
 

easy for you to say

Kategori: Allmänt

Gokväll igen, verkar vara kvällarna såhär som jag känner för att skriva !
Oh som jag går tillräckligt i tid att ingen ska använda min dator mer i studion så jag får ta med den hem..
Idag har jag haft en skön snubbe från Göteborg hela förmiddagen. Vi gjorde en polsk örn på bröstet. Har bild på telefonen, kanske kan lägga ut den sen :) Sen fyllde jag i lite färg i en snygg old school gadd jag gjorde för någon månad sen. Trevligt ! Prövade nya SaluHallen också, riktigt gott ! Kommer bli mitt lunchhak nu !
Fredag imorgon alltså, kanske går på en spelning med Mickan. Så på lördag skulle jag verkligen behöva tvätta.. Så åker jag till Arboga på kvällen. Har lite saker kvar hos Albin jag skulle behöva hämta.
Förresten, det blev lite fest på Valborg ändå ! Mickan hade en kompis som skulle ha fest med rockabillytema ! Askul ! Hon tog med sig en assnygg klänning till mig från sin shop så festade vi hela kvällen. 
Hade mycket trevligt med de flesta ! Fick en utskällning dock av en man i hatt som ifrågasatte varför jag hade Ozzy tatuerat på armen men drog några dancemoves till Pink? Hur kunde jag göra något sånt ? Så satte han på Crazy Train och bad mig dansa.. Jag sa: Du jag tänker inte dansa om jag inte känner för det bara för att du vill. Jag kan absolut röra mig till Ozzy men inte just här eller för just dig Okej ! Tror att han fatta vinken hehe ! En annan frågade om jag var som alla andra tatuerare och punda? Oh som jag säger till alla andra och som jag också upptäcker mer o mer själv verkar jag inte riktigt vara som alla andra tatuerare.
Ringde mitt egna lilla superbraiga taxibolag Taxi Citisupport och slet med mig Lao. Vi köpte hamburgare och däcka hos mig. Så hade jag fixat sovmorgon dagen efter. Jätteskönt ! På kvällen träffa jag Lisa några timmar och sen hem till Mickan en sväng. Nöjd ! Vänner är helt klart någonting jag ska börja prioritera !
Anledningen till att jag skriver just nu, ja vad kan de va... Har bara känt mig på lite skumt humör idag. 
Vet inte vad de kan va, mens ? Ne inte dags än tror ja ;)
Det är sjukt egentligen för att jag vet att jag mår bra ! Jag har bara svårt att inse de ibland. Jag menar jag gör vad jag vill, vet varför jag gör det, är mig själv och litar på mig själv. Drömmer inte om någon annans liv, saknar ingenting just nu och tänker inte mycket längre på vad som varit heller. 
Vad som helst skulle kunna hända men jag står stadigt och ingenting kan påverka mig!
Dock, mitt allra största problem är nog att jag tror gott om alla och att jag försöker uppskatta dem jag bryr mig om på ett sätt att de verkligen känner de. Jag vill vara så bra jag bara kan. För jag vet hur tråkigt det kan vara om någon missar det mot mig. Oh skulle någon inte gilla det, ah men då har jag ju i alla fall gjort mitt bästa. 
Jag kommer fortsätta såhär som jag gör. Det jag behöver jobba på är att alla inte fått samma insikt som mig än och kanske inte gör detsamma mot mig tillbaka vilket kan resultera i att jag inte får vad jag tycker att jag är värd. 
Behandla andra som du vill att andra ska behandla dig, kommer alltid vara ett måtto jag har i baktanken !
Men sätta någon annan högre upp än mig själv, är något jag aldrig kommer att göra igen.
För det har jag inte vunnit någonting på hittills. Jag kommer bry mig så mycket jag bara kan, till den grad att allt fortfarande ska kännas värt de ! Fuck, vad är klockan.. Snart tolv ju.. :/ suck o jag som bara ätit lunch idag. Ett tips till dom som vill gå ner i vikt ( om jag ska göra en liten flik här och ansluta till de många andra skriver om ) Skaffa en till tungpiercing, gärna lååångt bak på tungan så det tar riktigt lång tid för den att läka. Du slutar äta, perfekt ! 
Du blir grinig och trött på jobbet dock och tankspridd om kvällarna. Men det är ju bieffekter man får ta !
Natti natt ! //MC