carperink

when all the fun stops

Kategori: Allmänt

Tja tja, semestern börjar lida mot sitt slut :) De blev som vanligt inte lika mycket dötid som jag hade hoppats på :) Men o andra sidan har jag lite svårt för dötid, jag har ändå tagit varje dag lite som den kommer, o de var nog de jag behövde mest :)
Har solat o badat, tagit några nya foton med Nathalie, festat, umgåtts med vänner o familj.
Oh gissa vad ? Nu sitter jag i studion igen, en lördag :) vid MIN dator hehe .. Men har faktiskt varit till Tele2 butiken idag o fått hjälp med mitt trådlösa hemma så nu kanske jag kan få igång min ipad o den där saken ja köpte så jag kan få över ipaden på tvn :P Det blir nice ! 
Fan va hungrig jag är, inte ätit idag än. Men ska ut o käka med Lao om en timme typ. Tänkte hålla mig tills dess. Morsan o dom är här också o ska cykla till naturens hus :) va sugen på att haka dit också men de är inte alltid tiden räcker till till de man vill :) Behövde gå förbi studion o så. Och nu ska jag nog handla innan ja ska ut sen :) Men man får väl ta de som de kommer :) Kvällen är ju inte slut än. Oh har ju fortfarande morgondagen på mig innan semestern är slut ! :)
 
 
 


Ha de bäst //MC

this should be the best days of our lives

Kategori: Allmänt

Hej igen !
Sitter i studion och betalar räkningar o försöker få mitt trådlösa jag köpte att fungera.. Fan, jag börjar bli lite trött på att min dator har blivit studiodatorn.. Nu har jag min första semester någonsin, en vecka ! Men jag vågar inte ta hem min egen dator för alla på studion har sparat ner bilder och använder den med Photoshop varje dag.. Kan Emanuel inte bara köpa en egen dator till studion så jag slipper åka hit o betala mina räkningar under semestern.. Får snacka med honom ! Får se om de blir någon shoppis i studion denna vecka, för annars lär väl ingen svara på varken mail eller i telefonen om jag också är borta :P Aja, älskar mitt jobb ! Känner mig ganska lyckligt lottad ändå så ! Ska försöka hålla mig här ifrån en vecka nu.. :P Se om jag lyckas !
I vilket fall ! Jag hade en ganska skön vecka den som varit också :) Kunna slutat hyfsat tidigt och då har jag hängt massa med Lao. Skittrevligt har vi haft i deras sommarstuga, åkt motorbåt o grillat. Sen fyllde min lillebror Mårten år också, så var där och firade honom. Snacka lite med familjen. Var också trevligt ! Sen har ja ju jobbat också :) Oh veckan som kommer ska jag försöka göra så lite som möjligt ! För de behöver ja ! Få lite ny inspiration och så kanske sola bort min bonnbränna.. Måla om jag får lust ! Oh ikväll blire bio !

Bilder !

Bara en tanke

Kategori: Allmänt

Tänk att det rymmer så många världar i en stor värld. Oh tänk vad lite man vet om alla egentligen. Man kan dra slutsatser om saker, personer, anta att de tänker på ett visst sätt. Men vi kommer aldrig komma in i varandras hjärnor. Vad är normalt egentligen ? Finns de något sånt ? Min vardag som är de naturligaste för mig är ju långt ifrån många andras självklarhet. Man vet ju bara egentligen helt säkert vem man själv är och vem man faktiskt vill vara. Oh ingen annan ska kunna påverka de, för dom vet inte vad som rör sig inom dig. Man omvärderar sina egna val ibland när livet tar nya vägar. Oh det är bra ! Så länge man inte missar den absoluta meningen om vart man faktiskt vill vara påväg i det stora hela.
 
 

I'm only lonely when the music's over

Kategori: Allmänt

Tjo, tänker som vanligt börja med vad jag gör precis just nu och sen ta allt i fel ordning ..
Sitter just nu i min röda soffa i lägenheten, helt tyst är det o alla lampor lyser. Tänkte äta från min tacolåda jag gjorde igår men hämtade istället en burk keso i kylskåpet.. Vet inte vart de gick fel.. Antar att det var för ansträngande att värma tacosen ?
Helst av allt skulle jag vilja krypa ner under min mysiga filt och kolla vidare på min porrfilm för tjejer. Magic Mike <3 Finns det någonting annat bättre i världens än snygga vältränade killar och kan dansa o har nästan inga kläder på sig ? Svar Nej !

Men så, när jag väl har fått tagit hem min dator ifrån studion är det väl bäst att passa på att uppdatera så gott man kan. Jag har fört över alla bilder från Boston/New York, sen de senaste gaddsen jag gjort. Ska visa snart :)

Hm, vet inte vart jag ska börja riktigt. Jag skrev om midsommar sist typ ? Vad har hänt sen dess ?
Vi har haft en gästartist i studion från Barcelona, han gaddade mig och Manne :) så bjöd jag på Rosa Pantern på uteserveringen sen hehe :P

Jag skrev "Pride" på bröstet. För mig betyder det många saker. Varför jag vill ha det just på bröstet är mest från när jag har dansat, för man ska fram med "glada punkten" hållningen, sträcka på sig, vara stolt ! Oh glada punkten är precis här, så jag inte glömmer bort att sträcka på mig o att just vara stolt för vem jag är. 
Sen tänker jag eventuellt i framtiden skriva "& Glory" någonstans. Zakk Wyldes gamla band som jag egentligen gillar med än Black Label Society :)

 
Bildbevis: rosa pantern, de gillade den ! Lite gay dock haha ..

Vad mer då, jo jag har fallit för grupptrycket och köpt mig en ny maskin. Cheyenne !
Den är fantastisk !

 
Sen åkte jag på Metaltown tillsammans med Lynn, Josef och Erik !

Älskar paddor !Tror Erik va lite sliten efter första natten i ett blött tält :P

 
Vi såg:
Turbonegro
Mustasch
Clutch
Graveyard (hörde från campingen, sett förut)
Danko Jones
Sabaton
Slipknot
Kvelertak
Hardcore Superstar
Meshuggah (hörde samtidigt som vi shoppa loss)
Danzig
Witchcraft
Korn (på vägen hem)

Det var en lyckad vistelse! Festivalliv är ju festivalliv liksom, regnade första dagarna, allt var genomblött och det var lera överallt. Sen blev det skinande sol, vi brände oss och tältet blev en bastu !

 
Nu kommer lite jobb jag gjort !

 
 
 
  
 
 


Dom tre sista är med nya maskinen ! :D

Ha de gött alla ! //MC