carperink

Min Födelsedag

Kategori: Allmänt

Godkväll mitt i natten. För några minuter sen fyllde jag 22 år. Här går tiden undan!
När jag var yngre.. eller låt oss säga mer.. När jag var typ 13 år.. Så hade jag någon typ av framtidsvision av mitt liv. Vad jag skulle göra, vad jag gillade o vad som skulle hända i alla fall fram tills efter gymnasiet. Men sen tog min bild slut. Som om det inte fanns ett liv efter gymnasiet. jag kunde aldrig föreställa mig ett liv där jag tex hade studentmössan på hyllan och bjöd över familjen på eftermiddagsfika i min villa tillsammans med hund o man o barn.. Nu känner jag inte att det är någon idé att stressa in i de livet, om jag någonsin hamnar där. Men ändå.. Efter studenten skulle mitt liv ta slut bara. Så kändes de. Vad skulle jag jobba med, eller plugga? Resa utomlands?
Jag såg fan ingenting alls som jag gjort tidigare.

Det kändes lite skumt.. Läskigt men skönt. För jag menar jag skulle ju inte dö..?
Men lika självklart som när jag fattade att det var bild jag skulle gå på gymnasiet så var det ju självklart tatuerare jag skulle bli. Det ultimata ! Det tar aldrig slut med nya saker man kan lära sig vilket passar mig när jag är sjukt rastlös! Sen att varför nöja sig med att rita när man faktiskt kan få rita permanenta saker på folk? Känna sig viktig på riktigt :)
Oh se där, här sitter jag i Örebro nu på en fet studio med grymma människor som ger mig allt jag någonsin bett om i livet. Oh jag ska göra det till precis det jag vill !
Det är skönt att jag inte hade någon plan tidigare, för då kanske den hade stått ivägen för det här livet.
Jag tycker om att Go With The Flow !

Sen har vissa tråkiga saker hänt nu. Oh det är mitt fel kan man säga. Eller det beror ju på hur man ser de. Jag har aldrig tyckt att jag varit otydlig men ibland kanske jag bara tror att alla förstår fast de inte gör de. 
Det är tråkigt i alla fall, jag är sjukt ledsen över de.
Men jag tror endå att det kan bli bra i slutänden.

Samtidigt har jag fått andra insikter av livet och vad som är viktigt som jag tänker ge mer tid.

Oj oj oj.. Klockan börjar bli mycket! INVIGNING NÄSTA HELG i alla fall !!! :DMålar/dricka öl/tatuerar-kväll i studion !

Ne nu måste jag verkligen sova ! Godnatt //MC

 

On My Way

Kategori: Allmänt

God Förmiddag !
Sitter med Henke i studion o bokar och fixar lite just nu. Känns som jag har blivit tonåring på nytt.. helt slut, skulle kunna sova flera dygn ! Men på lördag kör vi sista föreställningen med revyn, efter det blir jag nog människa igen ! :)
Lite revybilder ! :) Så lite annat :)Sen får vi ju inte glömma att i söndags efter min kund gadda Ramon Mendoza mig på handen, över mitt gamla hemmagjorda tjafs :) Han är nya killen som börjat i våran studio sen typ en vecka sen ! Hur duktig, skön o trevlig som helst ! Jobbat på Outernational här i Örebro tidigare. Jättekul att lära känna honom ! :)Riktigt Jävla Nöjd ! :D
Har bästa kollegorna i världen !! 
Vill bara bli färdig med revyn nu så jag kan lägga all min tid här på jobbet :)

Ha det bäst alla !
Telefonnummer för att ringa och boka hos mig nu via Henke - Elite Artwork: 072 933 23 90
och mail : eliteartwork@live.com