carperink

Save Me

Kategori: Allmänt

Tjena Mittbena !

Nu händer de grejer igen ! Fan jag hinner aldrig skriva här längre.. Min dator står alltid i studion nu för tiden. Det är den enda datorn med photoshop som alla använder. Då blir det aldrig av att jag tar med den hem o surfar. För när jag är i studion jobbar jag ju.

Vi har haft invigningen, den blev så jävla lyckad ! Scandinavien tattoo magazin skickade idag artikeln som de har skrivit. Vi får sex helsidor i deras tidning !! 3 jävla uppslag ! :D Så himla grymt ! Dom var här på invigningen, fotade massor och jag berättade typ hela min livshistoria för den ena :) dom var supertrevliga ! Och artikeln kommer bli grym ! Sen annars har jag jobbat massor, känns verkligen som det tar sig. Love the family ! Alla har sin plats och det är därför vi blir en sån bra kombo !
Jag trivs så jävla bra här ! Och jag får tips och kritik men även massa komplimanger om min utveckling ! Undra vart allt de  här kommer sluta ! Trivs i nuet men längtar till framtiden för jag är så nyfiken var jag kommer vara då !

Porträtt!En som Niklas gjort för länge sen som jag fixar till 

InvigningenDagen efter invigningen plockade jag och Manne upp fimpar på gården med svarta gummihandskar..
 


Någon öl på Pitchers en fredagkväll

 

 


MålatOch färgat håret

..och nu blire mys igen !