carperink

You jump in bed with fame

Kategori: Allmänt

Gokväll!
Söndag, ännu en vecka som flyger förbi o sommaren börjar lida mot sitt slut .. I vanlig ordning tillsammans med vintern brukar ångesten komma, inte så allvarligt som om jag skulle sitta o skära mig direkt (hoppas ingen tar illa upp) Jag menar bara att vintern är så grå. Korta dagar, kallt, många kläder.. Folk i allmänhet blir deprimerade. Oh hur mycket ja än älskar sommaren o alla härliga saker att göra, folk man lättare stöter på o fler möjligheter, så faktiskt, ingen ångest (än) Just nu längtar jag nästan lite, för vintern betyder framtiden! Jag blir pirrig av nyfikenhet vad som kommer att hända! Fatta vart jag var för ett år sen. Då satt jag i Arboga, knegade på alldeles för mig själv, pengarna räckte precis. Satt sena kvällar med hög musik, samtidigt som pensionärerna hade dans en trappa upp. Gick hem rakt över gatan, kollade en serie med Albin, åt o somna. Så upp o om igen.
Började planera revyn för mitt 6e år. Allt i livet började bli en enda lång revy, samma varje år..
Men jag kände på mig att till årsskiftet skulle allt ändras! Hur eller vad visste jag inte. Bara att såhär vill jag inte att mitt liv ska rulla på.. Oh en overklig dröm trodde ja var om jag skulle få det här jobbet. Men man ska inte ge upp innan man gett allt! Oh se ! 1a december började jag på Elite Artwork, där jag snart har jobbat ett år! Fatta, jag gjorde det! Oh efter den här veckan börjar jag mer o mer tro på karma faktiskt, gör man gott får man tillslut gott tillbaka. Skitsamma om de tar lite längre tid för vissa saker (eller personer att komma till insikt) Alltså ..Vissa saker har jag bara aldrig fattat varför det har hänt mig. För jag har aldrig menat något ont mot någon. Ändå verkar vissa ha upplevt mig som något typ av hot? Vissa kanske beundrar mig i tystnad men ger mig ingenting att stå på benen för, de kanske är rädda att mitt liv ska växa sig större än vad de tillåter sina drömmar att göra? Men jag känner faktiskt att äntligen allt jag någonsin jobbat för o trott på börjar löna sig! Just idag, just här o nu är jag lycklig! I nuet! För allt som hänt händer av en orsak o det har lett mig hit! Fått mig att uppskatta vissa saker på ett sett, låta andra saker rinna av mig o se på allt just såhär! Vilket resulterar i att jag sitter här o är lycklig! Men nog med deeptalk hehe :) 
 
Jobbade hela dagen nästan konstant i fredags. Sen kom Lynn utanför studion runt 21.00. Vi åkte till mig, förfesta, snacka. Sen taxi till uteserveringarna. Fickpluntan i högsta hugg! Mötte upp Piraten, Erik o Emil :) så efterfest. Minns inte när jag kom hem, tror ja spydde, spydde i alla fall dagen efter.. Trots alla resorb ja klämt i mig.. Småbarnskalas kl.15.. Grilla o myste med släkten :) åkte hem lagom sent. Oh idag åkte ja dit igen o snodde lite frukost när mitt bröd hemma va slut. Ola slängde i Åsa i poolen igen hehe och skvätte sen ner resten av oss andra. Cykla upp på stan, fikade med John som nyss flyttat hit. Mötte upp Erik på voxfestivalen där han stod o lyssnade på sina polare smash into pieces :) bra skit! Sen handlat o varit hemma. Lyssnar på cadillac black skivan om o om igen! Så jävla bra ! Saknar Lao.. men jag har mycket jobb i veckan. Så spelar han här i Örebro på fredag ju! Kommer bli nice! Och på onsdag börjar poledancekursen !!! Längtar så jävla mycket, ska bli så kul att äntligen få dansa igen :D
 
 
 
 
 
 
 
Ha de bäst! //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: