carperink

DILLIGAF

Kategori: Allmänt

Tja, ja vad ska jag säga ?
Haft en bra arbetsvecka, haft några riktigt riktigt bra eftermiddagar och kvällar. Det har gett mig massor :) oh det har gett mig så mycket så jag orkar verkligen inte ens bry mig om hur gårdagen blev. Hehe alltså ibland vet jag inte om det är jag som är onormal eller om jag bara lyckas hamna med folk som har så sjukt olika syn på livet mot vad jag har. Det är väl såhär de är. Jag är ändå förvånad över hur lite det påverkade mig. De väljer ju liksom ändå de de vill för egen del. Så länge de är nöjda så varför skulle jag lägga mig i :) Bara de kan acceptera att det var inte därför jag åkte. Jag för min egen del hade i alla fall sjukt trevligt !
Igår gjorde jag ett till hål i tungan som jag funderat på ett tag. Sen idag tatuerade Ramon mig :) Så nu har jag ont överallt.. men det är som vanligt så jävla värt de ! Kom hem från Norrköping runt åtta och sitter nu här med datorn i soffan, tvn står o går i bakgrunde, har druckit upp min kopp te och ska väl snart krypa i säng. Kom på att det är ju faktiskt valborg i veckan. Jag jobbar hela tiden men man kanske kan hitta på något ändå. 
Oh bokföringen är på plats i Arboga hos min revisor, äntligen .. Måste ha bättre framförhållning ! Men känner mig ganska splittrad mer än i Arboga nu när både min dator o skrivare är okuperade i studion.. :/ sen har jag alla papper hemma. Oh några kvitton i dataväskan.. Ingen riktigt bra struktur på något. Men jag ska fundera ut något bra sätt att lösa de på. Sen vore de smidigare att ha en revisor i Örebro också. Fått ett förslag av Ramon så ska väl kika på de.  Ne jag borde sova, helt slut ! Fullt upp i veckan ! Hade så bra alla bra ! Här kommer lite bilder också ! Godnatt


På hotellrummet igår !Dags att pierca sig !Ramon gadda mig idag !Blev så jävla sjuukt awesome ! Men alla mina andra ser ut o suga ännu mer nu.. :( får ta tag i de !

Natti natt !

ghost behind my eyes

Kategori: Allmänt

Gokväll, blev precis klar med bokföringen (bokavföringen) Det är tråkigt med pappersarbete, fast samtidigt som jag gillar att pyssla så kan de faktiskt bli lite givande ändå. Jag menar, jag får ju ändå ringa in datum och momsbeloppet + häfta det på ett A4a och sätta in det i en pärm. Pyssligare än så blir det nästan inte !

Efter en rejäl fylla på jäger i lördags till minne av Fezz så börjar ändå livet ordna upp sig. Jag har flyttat ut från moster och in i lägenheten igen. Städat och fyllt på kylskåpet. Men de bästa med allt den senaste tiden är att jag har fått nya vänner utanför studion ! Vänner har inte alltid varit min starka sida, jag är sällan den som ringer och kollar läget. Jag är mer en smsmänniksa i så fall.. Men att jag inte hör av mig jämt är inte pga att jag inte bryr mig. Jag har bara oftast mycket i mitt eget liv o riktiga vänner vet vart man har varandra ändå !
När man väl hörs eller ses tar man bara upp samma tråd som sist. Men jag ska ändå försöka göra det bättre den här gången ! För jag vet att jag mår bra av vänner ! Oh för första gången på så himla många år sitter jag ju inte ihop med någon annan. Jag kan spontant gå på en fest med random folk utan att få dåligt samvete eller behöva informera någon. Det känns udda. Men blir säkert bra! Jag flyter med bara som vanligt och tar allt som de kommer.

Den här helgen blir det Norrköpings tatueringsmässa med studion. Tyvärr är det bara Ramon som jobbar, eller ah det är väl inte helt synd, då kan ju vi andra dricka några pilsner.. Jag ska handla lite supplies också tänkte jag! Förresten är biljettena till Boston bokade nu. Bara jag o Ramon som åker än så länge, Manne lär följa med också tycker ja ! Känns dumt o missa den här chansen med alla seminarier och tatueringsteknik och måleri o allt ! Sen känner ju Ramon massa i New York också som vi ska hälsa på senare under veckan ! Kommer bli grymt !
Plus att min ögonoperation kommer vara klar till sommaren ! Känns så jävla grymt ! Att äntligen få kunna vakan upp på morgonen och se ! Att få göra spontana sleepovers utan att behöva packa ner linsburk och vätska !
Tror den här sommaren kommer bli grym !

Natti natt !
 

Fuck it

Kategori: Allmänt

 
Då ligger man här, i sitt gamla flickrum i källaren. Min graffitivägg är sig lik. Med bland annat Ozzy och Eminem sprejat i rött och svart.. Peppande och deprimerande låttexter. För de va precis just så det var då, 16år. Sommarlovet mellan 9an och gymnasiet. De var tider de. Jag var en liten oförstörd tjej som trodde att jag hade levt livet. Haha ah, om jag bara hade vetat. Men jag är glad, för jag är ju nöjd idag! 
Ikväll ligger jag här o blundar. Tänker på all skit just nu och hur roligt det ska bli när det här kommer ta mig ännu längre på min väg genom utveckling ! Såhär fort har jag aldrig repat mig. Men de kanske inte var så farligt som jag trodde. Desto mer tiden går börjar jag inse att hur man än vrider o vänder på det. Hur många underbara vänner och stöttande familj man har, går man ändå på sin egen stig, helt själv. Det är ju klart att jag är ensam, även om jag lever i ett förhållande eller umgås med vänner eller är med familjen. Jag lever inte för någon, jag lever ju för mig själv. Det är jag som ska bli nöjd, glad och lycklig av mina egna val för min egen skull. Jag tror jag har börja insett de nu. Och det känns så jäääävla skönt ! Det finns ingenting att vara rädd för, jag väljer ju helt själv över mig själv. Haha fantastiskt ju ! Tänk att de skulle ta 22år att komma på de :) När jag går upp i morgon bitti klockan 6 för att först väcka min lillasyster på hennes födelsedag med frukost på sängen. Sedan åka två timmar till en begravning där en närstående vän till familjen hängt sig.. Ah jag kan fortfarande välja att hitta de positiva, bara om jag själv vill att de ska finnas där. Ja för ingenting är omöjligt. Oh någon behöver nog bära med sig någon positiv energi. Det tror jag även Han hade uppskattat .. <3
 
 
 
 
 

Fortfarande ont i näsan

Kategori: Allmänt


 
Godkväll !
Sitter nere i köket hos min moster här i Örebro. Jag har snart sovit här i två veckor förutom någon enstaka kväll .. Jag kan absolut vara ensam men just nu har det varit mycket och då snurrar tankarna omkring lite extra. Så har nog många av oss känt i familjen sendaste tiden. Därför har det varit lite extra skönt att slippa vara själv. Men ska jag vara ärlig börjar jag komma på fötter. För de senaste dagarna har gett mig massor! Jag älskar folk som bryr sig, som uppskattar utan krav. Jag älskar er alla, hoppas ni känner de ! Oh absolut, jag klarar mig ut svåra tider utan hjälp, men livet blir så mycket roligare när man får dela det med andra! 
Jag kan knappt bärja mig till att få se vad framtiden har att komma med ! Jag längtar !
blev lite nostalgisk nyss, satt och bläddrade igenom alla mina miljoner bilder sen jag skaffade Facebook. Det är ju ändå inte en hel livstid jag haft de, men ändå Jävlar !! Jag minns verkligen mig själv, vem jag vad o vad jag visste o tyckte. Haha det är så sjukt.. Det är ju fortfarande jag, fast ändå inte alls. Jag älskar att se hur alla de saker jag varit med om ändå haft någon typ av effekt på mig idag. Det är coolt ! 
Ne, jag längtar verkligen till framtiden! För jag är så jävla nyfiken på vilken krokig liten väg jag ska vandra omkring på denna gång!
 
godnatt
 

you ran away it was right on queue

Kategori: Allmänt

Hej!

Nu skriver jag igen, för det gör jag alltid när jag tänker på saker, när saker har påverkat mig av någon anledning. Nergångar blir till uppgångar som avslutas i framgångar.
Då skriver jag, för det är kanske inte alltid alla vill höra. Här kan folk läsa om de vill, om de finner mig intressant. Inga krav och jag försöker inte kämpa för att lägga ut någon bild av mig som inte stämmer. 

I wish I could see trough your eyes
Won't you fly away

I'd never leave you lonely,
Cause in my heart you've owned me
You were the one, the only one
The one who really knows me
It's not the lies you're saying,
It's not the games you're playing
It's that you said you loved me then you up and walked away
It's that you said you loved me then you up and walked away

Om musik inte hade funnits, då hade jag inte vela finnas heller. Oh om konst inte hade funnits då hade jag aldrig kunnat fått utlopp för livet. Jag har alltid haft en enda önskan i livet (eller inte önskan utan de har snarare aldrig funnits något annat alternativ), att faktiskt få gå min egen väg, oh de som tycker jag är självisk eller självgod på nå vis. Ah men vem ska jag annars sätta först om inte mig själv ?
När jag var 13år läste jag en bok som heter "Älska dig själv" Jag fattade nästan ingeting då, men jag antecknade saker som var värda att fundera på. Oh idag börjar jag förstå..

Found out what you love, hold on to it tight
This time I'm going all the way!

Förlåt jag måste avbryta ibland med grymt bra fraser från låtarna som rullar här i bakgrunden !
I alla fall, i den boken stod de ungefär såhär "Så länge jag är nöjd, mår jag inte dåligt av att just du av alla människor ogillar mig" Oh eller hur, varför skulle andras åsikter om mig betyda mer än vad jag själv tycker? Om jag skulle sätta andra framför mig själv, vem är det som vinner på det? Jag kan ändå inte veta exakt vad som rör sig i andras hjärnor. 

When you said I couldn't give you enough
I started giving you up, I started giving you up

Sen när jag var runt 17år, då läste jag 5 böcker i en serie som handlande om Kreativitet. För att kunna vara kreativ behöver man tänka utifrån sig själv och ingen annan, man behöver lita på sig själv o tro på att man kan skapa. Jag kan inte skapa något eget som kommer ifrån mig när jag påverkas av andras åsikter, eller om jag gör något för enbart dem. Jag gör många saker för andra, bryr mig om andra och placerar folk före mig själv för att jag vill visa att de är viktiga för mig, att jag bryr mig. Men jag försöker att aldrig glömma bort mig själv.

Shame, shame go away,
Come again some other day.
Memories keep haunting me.
Help me chase them all away.
Hush, now settle down,
Button up, don't make a sound.
Close your eyes, turn around.
Help me burn this to the ground.
Come now, take the blame, that's okay, I'll play the game.
I don't care, it's all the same, watch it all go up in flames.
Use me up, spit me out,
Let me be your hand-me-down.
Fame, fame, go away, come again some other day.Jag har aldrig gjort något för att framstå som någon annan. Har aldrig ändrat på något som är mig själv bara för att verka cool eller bätte än vad jag är. Därför kan jag bli så sjukt irriterad på folk som vill hänga i förut min studio enbart för att kunna säga att de hör till en tatueringsstudio. Som om de vore coolt. Som om allas åsikter om att man är cool om man är på en studio skulle vara det viktigaste i livet. För mig är de bara ett tecken på svaghet att man inte kan bära upp sig själv utan denna image. Om inte du tror på dig själv kommer ingen annan att göra de heller. Fuck my Life ! Jag vet knappt vad jag surrar om längre. Det är som vanligt, jag blir frustrerad över att ingen funkar som jag. Jag blir trött på jantelagen, att ingen vågar sticka ut fast de är precis just det alla vill. Oh att så mycket handlar om alla andras åsikter om dig själv. Oh visst det finns säkert någon som tycker jag är sådär självgod igen o kan skriva såhär för jag är precis där jag vill vara idag. På kanske ett ställe folk anser vara häftigt. Men det är inte som att jag vaknade upp en dag o fick allt detta serverat. Jag har bara inte sett någon annan väg att leva mitt liv på. Självklart är jag lycklig över att jag kommit hit. Men det är ju för att det är det jag vill göra, I'm living the dream bara på grund utav mig själv. Oh inte vad alla andra tycker jag borde göra. Om alla bara gjorde precis vad de ville utan att bry sig om andra, gud va lyckliga världen skulle vara. Varför kan inte du bara ta tag i din dröm också o sluta sukta efter någon annans. Det är ju bara din dröm som kan göra dig lycklig i alla fall.
Blä, nu har jag i alla fall fått spy ut mig lite ord.

Take a good look around
You are the man with the crown
The righteous self-appointed king of nothing

Have you lost your self respect?
Your demon to resurrect
It happens every time
You just don't get it

Oh här kommer bilder ! So let's not say too much tonight

Kategori: Allmänt

They may take everything from you
the may take your time to think things through.
They tell you everything that you want to hear
until you tell them, what they say is true.
And that's when the darkness comes to you loneliness
and you given voice sound so meaningless.
That's when they give you mouth such an eloquence,
that you think you sound just like your heroes.
But don't give them your soul

I've got those same five walls,
stare at the ceiling trying to transcend it all.
that's when your doubt creeps in, tells you to break your wings,
tells you you need not try, because you're afraid to fall.
But don't give them your soul

I may hurt you
Darling I might leave
I might absentmindedly mistreat you.
But at the end of it all
I only want one thing
I just want you to be you
?

Man sliter ut sig för att räcka till men når ändå aldrig enda fram.
Varsegod!

Don't give them your soul

Kategori: Allmänt

Nu ska jag berätta en liten historia. 
Jag vet inte hur många de är som aktivt läser här.
Jag skriver ju inget om hur man går ner i vikt, tränar, opererar sig, om mode eller om bebisar..
Jag skriver egentligen mest för att jag gillar att skriva och för att jag alltid har skrivit någonstans.
De som läser här, jag vet inte av vilken anledning ni läser. 
Ni kanske bara är tatueringskunder hos mig?
Eller en gammal klasskompis kanske.
Släktingar.

Jag tänkte i alla fall dra en liten bit ur min berättelse.
Jag brukar räkna att mitt riktiga liv började runt 2006-2007 när jag var 15-16år gammal. 
Innan de var jag bara en liten snorunge som rymde hemifrån. Saknade sin pappa och undrade varför hon aldrig kunde sova. Sen var det skola, dans och fiol dygnet runt som gällde. Så få andningshål desto bättre! 
Min skoltid by the way. Jag känner som att från sexan ungefär började folk i klassen störa sig på mig. Ju mer tiden gick var de först små pikar och sedan bara utfrusen. Minns inte allt i detalj men i alla fall, jag hade en vän i en annan klass som jag hängde med. Hon betyder mycket för mig även fast vi kanske inte är så lika. Hon fick med mig på grejer och fanns där. Vi kunde skratta och vara konstiga tillsammans. 
Enda stället jag kunde glänsla i skolan var på bildlektionerna.
Där kunde ingen klå mig !
Jag har aldrig försökt sticka ut eller vara något mer än någon annan. Tillslut blev jag bara bitter och "emo" ..
Jag färgade håret svart, stoppade in en ring i näsan och slutade bry mig.
Jag fick upp hoppet på mänskligheten genom UKM som är en "tävling" inom kultur för ungdomar. Då såg jag att de fanns andra som gjorde de de äskade och de accepterade alla andra som de va.
Så sen sommaren innan nian blev jag för första gången kär på riktigt.
Det gav mig någonting som jag inte visste fanns. 
Då kunde jag ta hur mycket skit som helst från alla håll o kanter.
Fast till och med där i himmelen, sa hans familj ifrån.
Så vi rann sakta men säkert ut i sanden. 
Oh de var nog bland den jobbigast tid dittills i mitt liv.
Jag förstod inte hur de kunde tycka att jag var så fel när jag inget gjort och de inte kände mig.

Så tog mitt liv fart i Köping istället. Bild och form, estetiska linjen på Ullvigymnasiet. Massa härliga människor.
Våran dansgrupp fick även erbjudande att vara med på Munktorpsteatern där jag träffa nästa kärlek.
Det var faktiskt bra, trodde jag. För jag var nog lycklig då. Jag var ju kär?
Förutom att han sänkte mitt självförtroende. Fick mig att känna mig korkad och inte mer än att ta de man vill ha utan tanke på att ge mig någonting tillbaka. Dessutom hade jag samma familjeproblem där.
Det spelade ingen roll hur snäll jag var, hur mycket jag gav av allt jag kunde.
När han bad mig sluta umgås med mina vänner, sluta med att tatuera och tatuera på mig själv.
Skällde på mig när jag festade. Bad mig klä på mig anständigare kläder. Frågade mig om jag var dum när jag bad om hjälp på en matte c uppgift från skolan..
Det slutade med att jag ljög. 
För det var så skönt att möta upp mina vänner efter en helg med honom. 
Oh jag var så jävla sugen på att lära mig tatuera. 
Så efter två år och en månad försökte jag göra slut.. ytterligare två år senare lät han mig vara. Efter en hel del konstiga sms, jobbiga samtal, blombud och ultimatum. Visst jag skickade också ett sms ibland. För en gång hade jag faktiskt tyckt om honom och det hade varit mitt första förhållande även om jag idag inte ser hur jag kunde tycka att de var värt de.
De är inte förrens nu som jag har märkt hur allt påverkat mig.
Den positiva biten är att jag hade aldrig känt mig så triggad av att öppna egen studio om inte han hade funnits. För för mig betydde det att visa honom (bland annat) att man visst kan bli något på att bara kunna rita. 
Och det var viktigt för mig att göra det seriöst !
Under den här tiden hade jag en annan kille som var min fasta trygga punkt i livet. Som jag visste aldrig skulle göra mig illa.
Men jag vet inte, kanske har mitt självförtroende sviktat så många gånger att jag verkligen verkligen behöver känna mig uppskattad idag. För mig betyder de någon som gör någonting för bara mig ibland. Någon som kan tänka "Okej de här kanske blir lite krångligt för mig, men jag vet att det skulle betyda massor för henne så självklart gör jag det" 
För behandla andra som du vill att andra ska behandla dig. De du ger får du tillbaka.
Men man ska inte ta förgivet.
Jag försöker berätta idag vad de är jag vill, så det blir tydligt. Men det kan bli så tjatigt.
Oh jag kände nu att jag behövde få vara själv.
För nu hade jag chansen att bygga upp något eget. 
Jag vill inte vara i behov av någon som säger fina saker. Jag vill bara jobba och utvecklas, skaffa egna vänner. Planera min tid efter mig och mina behov. 
Det blir inte alltid som man har tänkt. Men jag brukar inte tänka så mycket längre. Jag kör på magkänslan.
Jag förväntar mig ingenting utan de får hände vilket som. 
Men de känns bara så meninglöst allting när man visst har slitit ut sig igen för något jag aldrig bad om men som gjorde mig glad och sen förväntar sig att jag ska ta det som inget hänt.
Fast de kommer aldrig bli som förut ändå.
Snälla någon, ta mig aldrig för givet. Respektera mig, älska mig för den jag är, uppskatta det som är jag och det jag gör, bry dig om mig för allt vad jag är värd.
Jag försöker verkligen vara ärlig mot mig själv, vara den jag vill vara, säga vad jag tycker. Peppar mig själv att  vara positiv. Försöker undvika att göra saker jag inte vill. Jobbar och sliter för de jag drömmer om.
Om någon bara kunde se allt de där istället för att ta mig för givet.
Jag tycker inte att jag är en dålig människa..
Jag är bara trött på att gråta över saker jag inte kan göra något åt.
Kunde inte livet få vara för bra för att vara sant någon gång?Jag hoppas ingen tagit illa vid. 
Jag menar inget ont, jag vet bara inte vart jag ska ta vägen idag.
Oh de här är sånt jag går runt o funderar över ibland när jag har dagar som denna.