carperink

you are not me

Kategori: Allmänt

Gokväll publiken.
Jo jag har alltså tagit lägenheten, inrett den och halvt som halvt flyttat in ! Imorgon (förhoppningsvis) kommer jag o min pappa köra över det sista. Sov i lägenheten inatt och sitter här o skriver nu. Den är så jävla mysig !! Det som suger är att jag är sjuk... 
För de som undrar varför jag flyttar, att det är konstigt att jag flyttar isär med Albin efter två år som sambos. Ja det låter väl inte så kul. Men jag flyttar inte pga honom. Jag flyttar för att jag vill vidare i mitt yrke. Så när jag fick nys om lägenheten kändes Örebro som ett lagom steg att ta. Det är inte långt ifrån Arboga och dessutom eftersom jag måste ha kvar studion tills vidare kommer jag fortfarande att tillbringa mycket tid kvar där. Vill man så kan man är min slogan just nu, så jag tycker den kan få tala för sig själv.

och nu borde jag nog sova om jag ska bli frisk igen, ville bara klargöra lite för några som verkar ha undrat 
Natti natt !

http://www.youtube.com/watch?v=TqsAlDEnmSA

The righteous self-appointed king of nothing

Kategori: Allmänt

Hej, skrev ett inlägg för några dager sen o skulle uppdatera er. Men så när jag tröck publicera försvann allt. Det har hänt någon gång förut men då fanns det kvar i utkast vilket det inte gjorde nu. Suck.. Jag som hade skrivit en jävla massor. Typ blivit glad, ledsen, arg och förbannat på samma gång. Men de missade ni nu för jag orkar banne mig inte en gång till..

I vilket fall.. Spanien var super. Inte som de andra resorna jag varit på hittills men super ! Mycket sola och bada, core, yoga och vattengympa i havet ! Och många San Francisco.. Men all inclusive var inte lika lyxigt som man hoppades på. Det var mer = skolmatsal tre gånger om dagen med stressade föräldrar och gråtande ungar i 30graders värme.. Några av oss var sjuka, en annan svalde poolvatten och spydde på kvällen och en tredje gick in med tån i en dörr. Ja du vet hur det kan vara. Men i det stora hela är jag mycket nöjd. Vi åt och drack gott, umgicks spelade skipbo och slappade !


Sen har jag väl antagligen glömt att uppdaterna er med de senaste gaddsen jag gjort..
Om det är så att någon är intresserad av att veta mer om hur lång tid tatueringarna tagit eller annan info så säg till ! Det är en sån vardag för mig nu så jag kanske glömmer vad som jag kan vara intressant. Sen önskade jag väl ibland att jag kunde skriva ännu mer ingående om vad jag tycker och känner :) Men det är inte alltid det är så bra faktiskt :) Som tex skriva att jag haft en skitdag kanske dagens kunder tar illa upp fast de inte är riktat mot dem. Ibland bara vaknar man på fel sida helt enkelt..


Ja det är ju inte mycket som är klart men en hel del påbörjat ! :)

Livet tar sig känns de som ! Sov i Örebro hela helgen, hämtade nyckeln till Simons (eller Min) lägenhet i fredags :D Kändes grymt ! Åkt bil o buss runt o känt mig hemma. Kommer bli super, det känner jag på mig ! Hoppas magkänslan har rätt !
Hade självklart lite kul med kusinerna också ! Och lila hår förresten !!

Ha de gött !! //MCProvat ännu en gång att få till en grym logga..
Tycks ?the magic I'm feeding off your fingers

Kategori: Allmänt

Helgen börjar närma sig sitt slut. Haft en riktigt trevlig en ! Var med Emily och Jocke i Örebro i fredags ! Kolla Pride på stan sen hängde vi på RockBaren en sväng och efter det satt jag o Emmy uppe o snacka till runt tre någon gång ! Jättetrevligt ! Har bestämt mig för att flytta till Örebro. Blir mitten/slutet av september som jag tar Simons lägenhet. Var på en studio i Örebro och snackade i torsdags. Kollade läget hur det ser ut med en tatuerare till i Örebro när de redan finns så många. Men hon trodde absolut att det skulle gå ! Gav mig några tips om vart jag skulle söka o att de är bra att hålla sig till den stilen på studio som man själv vill jobba med. Oh jag vill ju allra helst göra realistiska saker. Blir pirrigt i början innan jag ser hur allt kommer gå runt. Men får väl pendla till Arboga o ha kvar studion här så länge. Känner bara att Örebro är en sån himla härlig stad och jag Måste Vidare ! :)

I vilket fall, igår efter jag kommit hem från Örebro åkte ja vidare till Västerås. Albin skulle ha syjunta med Henke och då hade jag och Linn drinkkväll ! Astrevligt ! :) Inte lika pepp i dag kanske som förväntat men vafan ! Måste ju värma upp inför Mallis på tisdag !! :D Min kompis Karin är där nu och säger att de regnar.. men hoppas det passerat när vi kommer dit ! Vill bara stänga av allt och dö i en solstol hela veckan ! :) Efterlängtad semester !

Sen när man kommer hem har jag sjukt mycket inbokat med kunder o flytt o massa annat kul ! :D Blir nog en bra höst det här !

OOH ! Förresten Ink Bash förra helgen ! Jag gjorde den här av några ascoola killar från England !
Gjorde så jävla pissont, men så himla nöjd !!Nu borde jag ta tag i mig själv eller nå ! Ska försöka lägga ut senaste gaddbilderna imorgon !

Ha de bäst !