carperink

Dagen innan domedagen

Kategori: Allmänt

I'd rather see you go in the arms of your angels
Than to keep you right here with me

http://www.youtube.com/watch?v=Em328gERm9A

Min nya favorit faktiskt .. :)

Gokväll ! Torsdag och jag har jobbat och dansat idag. Tog tåget från Örebro till Arboga runt sex så var det första repet på scen för oss danstjejer. Det gick.. Okej..
De hade som vanligt ändrat några småsaker när jag missat träningen.. Men också som vanligt, till det bättre :) Bara att lära sig ! Läskigt att det börjar närma sig nu. Julafton på måndag sen repa järnet inför genrepet och sen NYÅRSAFTON ! Kommer bli galet ! :D

Annars så på jobbet ! Studion blir så Jääävla mysig så det är inte sant ! :D Vi satt o hängde igår efter vi alla jobbat färdigt. Släckte ner lamporna och tände i brasan. Tog någon öl och snacka :) Sen gick jag o Henke och käka och snacka vidare :) Framtiden ser ljus ut !
Idag har jag o Manne finslipat lite på arbetet bakom tex en snygg körsbärsblomma :) Det är inte bara bara som man kan tro. Känns bra att lära sig hur saker och ting faktiskt ska vara. Att man har några regler att gå efter. Hittills har ju det mesta jag gjort bara varit efter känsla. Det är ju iof oftast bara andra tatuerare som märker skillnaden. Men det är viktigt att Göra om och Göra rätt om jag ska komma vidare ! De som kommer till Elite Artwork förväntar sig högklassig behandling och det är precis vad vi ska ge dom ! And I'm on it ! 
Idag valde vi ut bilder och la ut mig offentligt på deras hemsida på facebook. Mitt självförtroende kommer antagligen gå upp och ner som jag redan känt i omgångar. Men det är därför jag är här. Om jag redan tyckte att jag var bäst va fan håller jag då på med ? 
Det är en utav sakerna som lockar mig så mycket med de här yrket. Att det alltid finns saker att lära och att alla liksom beundrar varandra på vissa plan för vad just den andre kan !
Manne säger att jag har de artistiska, nu ska jag bara få se hur jag ska föra nålen för att få bästa möjliga slutresultat ! Han kommer vara hård men ärlig and that's just what I need !
Förhoppningsvis växer jag som människa och som artist med allt det här !
Jag är så Sjuuukt glad över den här chansen, att det finns folk som tror på mig!
Det känns som jag tidigare har träffat på många människor som bara vill snacka ner mig och jag har aldrig förstått varför. Men tillslut tror man ju att det faktiskt är något fel på en. Att jag stora delar av min ensamma tid grubblar över sånt är väl ganska självklart. Så kan jag då undra va fan jag håller på med i livet egentligen. 
Men just nu känns de faktiskt som jag kan ha något bra på gång. Det kan löna sig att drömma och att härda ut skiten och att våga chansa. Jag säger inte att det är slut här att allt bara kommer vara en dans på rosor. Garanterat kommer de komma fler motgångar och nergångar. Men det är ju de man lär sig av, reser sig ur och växer ytterligare! Allt kommer ordna sig och man bara bestämmer sig !
Måste peppa mig själv lite! :)

Ni ska få lite bilder också !Sen såhär mysigt har vi i studion just nu :) Fortfarande inte klart men närmar sig fan !Tack och godnatt !

Livet

Kategori: Allmänt

Hej hej! Fredag kväll! Har fått mycket gjort denna vecka även om allt inte varit konstant jobb. Känns riktigt bra :) Jag har handlat de flesta julklappar, varit på massage, klippt mig och färgat håret och såklart jobbat! Jag älskar verkligen studion o allt som följt med på köpet!! Igår när vi hade jobbat färdigt käkade jag och studions delägare Henke pizza och hängde i studion innan vi gick till en annan studio Outernational för Manne skulle gadda sig hos Ramone där :) Vi skratta lite åt att han led av smärtan. Sen snacka vi både massa skit men även massa allvar. Var en utav de trevligaste kvällarna jag haft på länge! Jag älskar gemenskapen, familjekänslan och ärligheten ! Jag trivs så jävla bra här, just precis här där jag är i livet nu :D oh jag känner på mig att de kommer bli en tuff resa. Men det kommer vara så jävla värt! För det kommer bli så jävla grymt! Vill man så kan man ! Idag åkte jag med Henke till Big Slick o hälsa på dom killarna också :) trevligt ! Vad helgen har att bjuda på ska jag skriva om sen! Kommer också komma ut lite nya bilder! //MC

Elite Artwork

Kategori: Allmänt

Sådär ja :) Precis gjort dagens första kund här i Örebro. Nya studion börjar ta sig, vi har satt igång lite eld i brasan och lamporna ovanför båsen är uppskruvade sen igår kväll :) Tyvärr är det fortfarande väldigt kallt, beror väl på kylan där ute. Inte lika farligt som igår i alla fall. Trivs riktigt bra, bara schyssta människor ! Känns som jag har kommit hem äntligen :) Har jobb resten av veckan, men ganska lugnt idag vilket är skönt. Men sen de som är sugna finns de fortfarande lite tider kvar innan jul de som har råd att tatuera sig nu :) Glöm inte bort presentkorten heller ! Postar mer än gärna hem till er om det behövs ! :)
Nu ska jag återgå till annat pappersarbete, vet inte om jag hunnit fört över alla bilder på senaste gaddsen..
Ska kika om jag har något att lägga upp. För övrigt, ha de bäst ! //MCSåhär ser de ut från Kungsgatan där man ska leta sig in efter studion, inga skyltar uppe ännu men vi ligger ovanpå frisersalongen Blonde så ser man deras skylt är man rätt :)