carperink

I'm ready to explode!

Kategori: Allmänt

Go förmiddag ! Sitter i studion, har precis gaddad två kusiner :) Tre små fåglar på ena skuldran på en och den andra fick en fjäder bakom örat. Tog inga bilder för har redan gjort en hel del liknande. Men lördag i dag i alla fall ! Skönt med helg (fast jag jobbar) Solen skiner men det är kallt i luften. Imorgon tar jag med mig Erik Dahlqvist till Stockholm Ink Bash. Får se om han o jag värmen upp med en fika snart också. Så självklart ågården ikväll när han ska kompa en annan kille. För övrigt har veckan varit fullspäckad, tror jag har ätit lunch i alla fall två eller kanske tre dagar.. Om lunch vid kl.16 räknas ? Har sagt hejdå till min kompis Hanna som stack till Afrika för att plugga igår. Sen har jag hunnit med en massage hos Mirre som delar lokal med galleri-Uffe :) Loggan till kommunen förresten, Uffe hjälpte mig med det sista och de blev nöjda ! Dom ska använda den på montrar, tygväskor och roligast av allt som gnuggisar på mässan ! :D Såhär !Igår var jag i Örebro o grattade min lillkusin Filippa som fyllde år. Hängde på min andra kusin Simon till hans lägenhet som han snart ska lämna. Är lite sugen på att ta den och sen försöka fixa en studioplats i Örebro. Känner mig sjukt färdig med Arboga. Det har varit den absolut bästa starten men jag vill vidare nu och jag vet att här kommer jag stå still. Jag vill utvecklas, träffa andra, bolla idéer och kunna dela saker med folk som vet vad jag snackar om. Även fast perioden när Niklas vad med mig här i studion var lite, låt oss säga.. komplicerad.. så kände jag mig mycket gladare av att ha någon annan här som kunde säga "Fan va duktig du har blivit Malin" Oh verkligen veta vad han pratar om ! För att självklart blir jag glad när tex min mamma också säger så, men hon är ju ändå inte med på själva arbetet och det jag lägger ner på en tatuering. Hon vet inte exakt vad det innebär.
Men självklart gäller de ju att jag hittar en bra studio med folk jag trivs med som har liknande mål som jag själv. Att de trivs med mig också ! Det finns säkert en hel del seriösa men även oseriösa i den här branschen.. Jag pallar inte gamla pundare eller någon som bara helt enkelt tog tatueringsyrket som sista utväg men inte ens kan rita en streckgubbe på fri hand.. Ne men förstår ni vad jag menar ? Jag är inte bäst i världen eller har ett helt bagage med erfarenhet. Jag är ung och jag är tjej vilket antingen kan vara en nackdel eller fördel beroende på vilka jag träffar.. Men jag vet vad jag vill med allt det här och jag har kommit såhär långt på egen hand så varför skulle jag ge upp nu ? Jag är långt ifrån säker på hur allt skulle rulla för mig i Örebro, antagligen lär jag ju pendla till Arboga i början för att håva in pengar till hyra innan jag fått någon annan plats. Men man måste ju våga chansa för att vinna ! Ta ett steg åt någon rikting som Simon sa igår, man kan inte göra det säkraste valet hela tiden eller gå samma stig som alla andra :) Skiter det sig ja då skiter det sig och då får jag väl prova något annat bara, det är inte hela världen. Men jag vet precis hur allt kommer se ut här på Nygatan i fortsättningen om jag inte rör på mig snart ! Jag är alldeles för rastlös på livet för att sitta här !

FotbollsloggaSystem of a down skivomslag MezmerizeEn man från Borås som skickat bilder till mig från Fable2 som jag ritade en egen version avFortsättning på en sleeveFortsättning på ryggtavlan :P Igår fick hon vingar !

Fyllde på på kinden också, därför hon rodnar.. :P

Ha en fortsatt trevlig dag o helg alla !

words playing me deja-vu

Kategori: Allmänt

Gokväll ! Oh där hade två veckor sprungit iväg redan.. Gud va tiden går ! Jag har smockat nu ! I stort sett helt fullbokat fram till min mallisresa med familjen i september ! Kul men man blir trött o jag har andra saker jag vill göra. Försöker ta mig ifrån Arboga o söka studiojobb någon annanstans, men får aldrig tid att åka iväg.. Men men !

Lite gadds !Så sen kan jag ju meddela att vi danstjejer från revyn gick vidare på medeltidsrodden :) Från torsdagens rodd till lördagen, sen gick vi till final och kom TVÅA av tjejlagen !! :D Är riktigt stålt eftersom några av oss rodde för första gången !

Hann knappt gå på marknaden i år eftersom jag höll på med Emanuels tavla också :) tror den ska vara klar nu, bara fixa en ram åt den !Oh visst ja, avslutningsfesten för alla konstnärer ! :P De härliga kineserna ni kommer ihåg !

Här är jag och min konstnär Zhu Ying och hennes skulpturHär är jag och hans som gilla hårdrock vid hans skulptur :)Här är hela gruppen, han högst upp till höger tatuerade jag efter festen. Trots att han inte pratade ett ord engelska.. Vi lyckades komma fram till att han ville ha sitt stjärntecken typ 2cm stort på höften. Bara som ett litet minne från Arboga :) Tog tyvärr bara kort på den med hans kamera..Japp, nu är det väl dags att lägga sig.. Den här dagen har gått snabbt. Men i alla fall första dagen den här veckan som jag hunnit äta lunch (jag räknar inte gårdagens kalla tallrik med pasta som lunch..) Har ritat som en galning på en logga som kommunen beställd på varje ledig liten stund jag haft. Tror äntligen att de blev nöjda..Här är den jag skannade in så har jag färglagt den också med hjälp av Uffe från galleriet :) Den ska användas till en mässa senare :) Kul jobb men mer arbete än jag trodde. Fast det blir nog värt det ! Cash is king !!

Godnatt folket !! //MC

Fame, fame, go away, come again som other day

Kategori: Allmänt

Hej hej, helgen var super ! Det var lite fest med Kims sköna jobbarkompisar, så gick vi ut på krogen sen. Dessvärre fick väl vi alla en smärre chock när jag blev nekad i dörren in till Excet (där vi varit förut) för att jag hade för många synliga tatueringar !? What ?? Varför ? Är det okej om jag tar på mig en tröja då ? "Nej det syns på händerna"
Då drog jag tröjan över händerna så kom vi in.. Men jag tog ju av mig tröjan direkt inne sen.. Fast humöret sänktes ju på oss alla.. Men men, bara på't igen ! Gick upp o dansa av oss aggressionerna.
Iof var det den enda kontakten jag fick den kvällen av folk som fråga massa om mina tatueringar. Några med noll hjärnceller kvar efter kvällen o skröt om sina egna med typ motiv som jag gjort några hundra stycken av.. :P Men det är alltid intressant o säga att man har eget och sen berätta hur gammal jag är. :)
Men man bli lite trött när man märker vissa som har skaffat tatueringar enbart för att va "coola" Motiven är skitsamma utan bara de är tatuerade liksom. Så skryter dom om de också... För mig reflekterar tatueringarna mig, vem jag är, vad jag gillar o står för. Oh jag har de verkligen inte bara för att vara cool. Det är väl inge coolt o vara tatuerad ? Man har klarat av en överkomlig smärta i någon timme o har lite konst på kroppen ? Fattar inte !?
Eller om de är så att det fortfarande hänger kvar sen förr i tiden att det bara var fängelsefolk, sjömän o luffare som hade? Men vadå varför skulle dom vara coolare än vanligt folk då ? :) Livserfarenhet, en talangfull, snäll, klok människa som brinner för någonting. Det tycker jag är coolt och det är väl lite vem som helst :)

Ja ja :) I Göteborg annars, vi gick på stan såklart, kollade på bio och käkade gott och drack gott ! 

Men så är ju veckan igång igen och jag har jobbat ! :)

Så har min tatuerare beställt en tavla utav mig som jag började på igår kväll. Den föreställer honom o så får jag göra precis vad jag vill mer med den. Har några idéer och den kommer nog bli grym ! Hoppas han gillar den bara. Alltid lika pirrigt att visa vad man gjort för andra som kan konst...Nu ska jag o träna till rodden ! //MC

heal me one last time

Kategori: Allmänt

Go förmiddag ! Fredag idag igen :D Härligt !

Påbörjad demon här nedanvarsin stjärna för hela familjenOch nu ska jag ta mitt pick o pack och sticka till Göteborg över helgen !! Ska bli askul ! Hänga med kusinerna o Freja ! :D Hemma söndag o jobbar som vanligt nästa vecka men som sagt, nu är det fullbokad nästan hela veckan efter medeltidshelgen också. Så ni får ligga lite mer i förväg ni som är sugna på o gadda er. Glöm inte o kom o kolla när vi dansare från revyn tävlar i rodden på torsdag heller !! ;) 

Trevlig helg alla ! //MC


bjuder på denna :PHar alltid tyckt att skottkärror är nice .... ;)