carperink

when all the fun stops

Kategori: Allmänt

Tja tja, semestern börjar lida mot sitt slut :) De blev som vanligt inte lika mycket dötid som jag hade hoppats på :) Men o andra sidan har jag lite svårt för dötid, jag har ändå tagit varje dag lite som den kommer, o de var nog de jag behövde mest :)
Har solat o badat, tagit några nya foton med Nathalie, festat, umgåtts med vänner o familj.
Oh gissa vad ? Nu sitter jag i studion igen, en lördag :) vid MIN dator hehe .. Men har faktiskt varit till Tele2 butiken idag o fått hjälp med mitt trådlösa hemma så nu kanske jag kan få igång min ipad o den där saken ja köpte så jag kan få över ipaden på tvn :P Det blir nice ! 
Fan va hungrig jag är, inte ätit idag än. Men ska ut o käka med Lao om en timme typ. Tänkte hålla mig tills dess. Morsan o dom är här också o ska cykla till naturens hus :) va sugen på att haka dit också men de är inte alltid tiden räcker till till de man vill :) Behövde gå förbi studion o så. Och nu ska jag nog handla innan ja ska ut sen :) Men man får väl ta de som de kommer :) Kvällen är ju inte slut än. Oh har ju fortfarande morgondagen på mig innan semestern är slut ! :)
 
 
 


Ha de bäst //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: