carperink

I'm only lonely when the music's over

Kategori: Allmänt

Tjo, tänker som vanligt börja med vad jag gör precis just nu och sen ta allt i fel ordning ..
Sitter just nu i min röda soffa i lägenheten, helt tyst är det o alla lampor lyser. Tänkte äta från min tacolåda jag gjorde igår men hämtade istället en burk keso i kylskåpet.. Vet inte vart de gick fel.. Antar att det var för ansträngande att värma tacosen ?
Helst av allt skulle jag vilja krypa ner under min mysiga filt och kolla vidare på min porrfilm för tjejer. Magic Mike <3 Finns det någonting annat bättre i världens än snygga vältränade killar och kan dansa o har nästan inga kläder på sig ? Svar Nej !

Men så, när jag väl har fått tagit hem min dator ifrån studion är det väl bäst att passa på att uppdatera så gott man kan. Jag har fört över alla bilder från Boston/New York, sen de senaste gaddsen jag gjort. Ska visa snart :)

Hm, vet inte vart jag ska börja riktigt. Jag skrev om midsommar sist typ ? Vad har hänt sen dess ?
Vi har haft en gästartist i studion från Barcelona, han gaddade mig och Manne :) så bjöd jag på Rosa Pantern på uteserveringen sen hehe :P

Jag skrev "Pride" på bröstet. För mig betyder det många saker. Varför jag vill ha det just på bröstet är mest från när jag har dansat, för man ska fram med "glada punkten" hållningen, sträcka på sig, vara stolt ! Oh glada punkten är precis här, så jag inte glömmer bort att sträcka på mig o att just vara stolt för vem jag är. 
Sen tänker jag eventuellt i framtiden skriva "& Glory" någonstans. Zakk Wyldes gamla band som jag egentligen gillar med än Black Label Society :)

 
Bildbevis: rosa pantern, de gillade den ! Lite gay dock haha ..

Vad mer då, jo jag har fallit för grupptrycket och köpt mig en ny maskin. Cheyenne !
Den är fantastisk !

 
Sen åkte jag på Metaltown tillsammans med Lynn, Josef och Erik !

Älskar paddor !Tror Erik va lite sliten efter första natten i ett blött tält :P

 
Vi såg:
Turbonegro
Mustasch
Clutch
Graveyard (hörde från campingen, sett förut)
Danko Jones
Sabaton
Slipknot
Kvelertak
Hardcore Superstar
Meshuggah (hörde samtidigt som vi shoppa loss)
Danzig
Witchcraft
Korn (på vägen hem)

Det var en lyckad vistelse! Festivalliv är ju festivalliv liksom, regnade första dagarna, allt var genomblött och det var lera överallt. Sen blev det skinande sol, vi brände oss och tältet blev en bastu !

 
Nu kommer lite jobb jag gjort !

 
 
 
  
 
 


Dom tre sista är med nya maskinen ! :D

Ha de gött alla ! //MC
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: