carperink

Fortfarande ont i näsan

Kategori: Allmänt


 
Godkväll !
Sitter nere i köket hos min moster här i Örebro. Jag har snart sovit här i två veckor förutom någon enstaka kväll .. Jag kan absolut vara ensam men just nu har det varit mycket och då snurrar tankarna omkring lite extra. Så har nog många av oss känt i familjen sendaste tiden. Därför har det varit lite extra skönt att slippa vara själv. Men ska jag vara ärlig börjar jag komma på fötter. För de senaste dagarna har gett mig massor! Jag älskar folk som bryr sig, som uppskattar utan krav. Jag älskar er alla, hoppas ni känner de ! Oh absolut, jag klarar mig ut svåra tider utan hjälp, men livet blir så mycket roligare när man får dela det med andra! 
Jag kan knappt bärja mig till att få se vad framtiden har att komma med ! Jag längtar !
blev lite nostalgisk nyss, satt och bläddrade igenom alla mina miljoner bilder sen jag skaffade Facebook. Det är ju ändå inte en hel livstid jag haft de, men ändå Jävlar !! Jag minns verkligen mig själv, vem jag vad o vad jag visste o tyckte. Haha det är så sjukt.. Det är ju fortfarande jag, fast ändå inte alls. Jag älskar att se hur alla de saker jag varit med om ändå haft någon typ av effekt på mig idag. Det är coolt ! 
Ne, jag längtar verkligen till framtiden! För jag är så jävla nyfiken på vilken krokig liten väg jag ska vandra omkring på denna gång!
 
godnatt
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: