carperink

The righteous self-appointed king of nothing

Kategori: Allmänt

Hej, skrev ett inlägg för några dager sen o skulle uppdatera er. Men så när jag tröck publicera försvann allt. Det har hänt någon gång förut men då fanns det kvar i utkast vilket det inte gjorde nu. Suck.. Jag som hade skrivit en jävla massor. Typ blivit glad, ledsen, arg och förbannat på samma gång. Men de missade ni nu för jag orkar banne mig inte en gång till..

I vilket fall.. Spanien var super. Inte som de andra resorna jag varit på hittills men super ! Mycket sola och bada, core, yoga och vattengympa i havet ! Och många San Francisco.. Men all inclusive var inte lika lyxigt som man hoppades på. Det var mer = skolmatsal tre gånger om dagen med stressade föräldrar och gråtande ungar i 30graders värme.. Några av oss var sjuka, en annan svalde poolvatten och spydde på kvällen och en tredje gick in med tån i en dörr. Ja du vet hur det kan vara. Men i det stora hela är jag mycket nöjd. Vi åt och drack gott, umgicks spelade skipbo och slappade !


Sen har jag väl antagligen glömt att uppdaterna er med de senaste gaddsen jag gjort..
Om det är så att någon är intresserad av att veta mer om hur lång tid tatueringarna tagit eller annan info så säg till ! Det är en sån vardag för mig nu så jag kanske glömmer vad som jag kan vara intressant. Sen önskade jag väl ibland att jag kunde skriva ännu mer ingående om vad jag tycker och känner :) Men det är inte alltid det är så bra faktiskt :) Som tex skriva att jag haft en skitdag kanske dagens kunder tar illa upp fast de inte är riktat mot dem. Ibland bara vaknar man på fel sida helt enkelt..


Ja det är ju inte mycket som är klart men en hel del påbörjat ! :)

Livet tar sig känns de som ! Sov i Örebro hela helgen, hämtade nyckeln till Simons (eller Min) lägenhet i fredags :D Kändes grymt ! Åkt bil o buss runt o känt mig hemma. Kommer bli super, det känner jag på mig ! Hoppas magkänslan har rätt !
Hade självklart lite kul med kusinerna också ! Och lila hår förresten !!

Ha de gött !! //MCProvat ännu en gång att få till en grym logga..
Tycks ?Kommentarer


Kommentera inlägget här: