carperink

Time waits for no one

Kategori: Allmänt

Hej hej !

Jobbat klart för dagen, började med ett par stora liljor med stjärnor och krusiduller på en överarm. Back n' grey :) Ritade upp allt på fri hand förutom stjärnorna sen körde jag bara på med nålen direkt. Det är mycket roligare så och så sparar man tid känns de som :) för övrigt har jag gjort massa text och sen en till liten blomma idag. 

Efter jag blivit frisk jobbade jag fredag, lördag söndag för att kompensera upp. Hann med fortsättningen på den japanska armen och sen en portsätt på och av min stammis Palme :) Mycket pill dock så vi hann inte klart men vi fortsätter inom en snar framtid :)
För övrigt har jag ritat en jävla massa till framtida projekt, jag har umgåtts med min superunderbara kusin Emily (roligaste kvällen på länge i lördags) sen lunchat och myst med min favorit kompis Karin ! Finns inge bättre än trevligt sällskap ! Lägenheten har jag inte hunnit bott så mycket i än.. Jobbar ju så sent här i Arboga på kvällarna så skulle jag åka mot Örebro nu är de ju typ bara rätt i säng.. och det är så tråkigt !

I alla fall ! Några roliga saker, Karin hjälpte mig beställa en iphone 5 igår, den kommer om 12 dagar (11 idag) iiih !! :D Äntligen en iphone liksom...
En tjej ringde mig idag och ville ha med mig när jag tatuerade henne i hennes nya musikvideo! Får se när o vart de blir ! :D
Snart kommer mina nya brits :D och alla andra nya saker jag köpt funkar super !
Massa nöjda kunder, alltid en bonus !
Mässa i Västerås i november !
Har en annan lokal i Arboga som jag eventuellt kommer flytta till så länge innan jag har mitt på de torra i Örebro ! Billigare i hyra, trevligare invändigt och trevligt sällskap ! Bara miljökontoret ska godkänna och fixa till den först !
Så om någon är sugen på denna lokal är det bara att hojta !


Ha de bäst ! //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: