carperink

Glad Lördag !

Kategori: Allmänt

Go kväll alla ! Lördag ! Trevligt :D vad hittar ni på ? Fest eller hemma och har myskväll framför tvn/datorn? :)
Jag har haft en utav mina bästa veckor :) I måndags vaknade jag i min lägenhet i Örebro efter att ha dansat med moster o kusin på söndagkvällen. Käkade frukost i lugn och ro, kollade tågtider till Arboga och började förbereda mig. Fick ett sms från Manne att jag skulle komma till hans nya studio. Tog bussen dit istället och hörde av mig till dagens kunder att de fick avvakta lite för jag skulle eventuellt på någon typ av arbetsintervju eller vad man ska kalla det :) Han visade mig lokalen och berättade om sina visioner och allt lät bara så Jäävla coolt ! Så efter att vi tidigare mailat och jag har skickat lite av mitt portfolio till honom säger han tillslut att jag ska få två provmånader där precis som de andra två han vill ge en plats. I mitten av november någonstans hoppas han kunna ha en invigning sen får vi börja jobba där ! Sen dess har jag haft någon typ av fjärilar i magen resten utav veckan på grund av det här :D
Känns så jävla kul att äntligen få jobba med andra och på en stor studio i en större stad och Örebro som är perfekt nu när det var dit jag ville när jag har lägenhet och allt ! Fan vad jag längtar tills vi får börja :D Men först måste jag tänka på mässan i Västerås ! 

Tack alla kunder som kommer o ställer upp för mig på mässan, ni kommer få en liten present för det .... ;)Lite av mina grymmaste gadds denna veckan ! :) Känns som det går framåt !

Uruk HaiDenna är inte helt klar men på bra väg !Porträtt på en kund från när han var yngre :)Orginalbilden på PalmeNu ska jag slå ihop datorn, slänga i mig en halv pizza och värma upp för releasefest på Smedjan för ABFs samlingskiva :) Massa vänner inblandade + Albin såklart ! Ha det bäst !

Shine On

Kategori: Allmänt

Oj, är klockan bara halv fem och jag sitter hemma, ombytt till kvällens träning inför revyn och med en varm kopp höstte i handen! Det är inte varje dag hehe :) Blir bättre bilder när min iphone har kommit .. :)

 
Veckorna bara susar fram, vet inte vart jag ska börja.. Jag har ju självklart jobbat en jädra massa. Skissat och tatuerat:gjort fjärilarna och bara skissat kommande träd här nedan

Ja det är som vanligt, allt blir inte klar på en o samma sittning du vet :) Men mycket påbörjat och många roliga grejer ! Imorgon ska jag fortsätta på uruk hai som jag började med för några veckor sen ! KUL :D

På min senaste fritid, ja jag har haft lite myskväll med mor i lägenheten, varit på W.A.S.P med Albin, Henrik och Linn = superkul ! Jag har haft miljökontoret och kollat på den nya lokalen jag vill flytta till i Arboga men nu kaaanske jag  har jobb på gång i Örebro så avvakat lite får vi se :) Har haft hjälp i studion denna vecka, min lillasyster på pappas sida som har praoat :) Trevligt att lära känna henna lite igen! Skaffat akvarium till studion hehe, ett litet bara .. Imorgon kommer tidningen och ska skriva något om mig igen som ska publiceras i Köping, Arboga och Örebro vilket passar mig super just nu ! Mässan börjar närma sig, har många snälla kunder som kommer finnas på plats för mig och de vill jag tacka för ! Älskar alla mina underbara kunder, hör ni det ?! Det är helt klart ni som förgyller mina dagar i studion ! Hoppas verkligen att ni fortsätter att sötta mig även om det är så att jag hamnar i Örebro !

Nu ska jag plocka ihop mig och lyssna på min lilla lillasysters orkester när dom spelar (jag ska förresten börja öva fiol igen, min gamla fiolfröken ringde mig igår, kul)
Avslutar med en bild på mig med mina nya, coola brillor med karaktär hehe! Hade! //MC

Time waits for no one

Kategori: Allmänt

Hej hej !

Jobbat klart för dagen, började med ett par stora liljor med stjärnor och krusiduller på en överarm. Back n' grey :) Ritade upp allt på fri hand förutom stjärnorna sen körde jag bara på med nålen direkt. Det är mycket roligare så och så sparar man tid känns de som :) för övrigt har jag gjort massa text och sen en till liten blomma idag. 

Efter jag blivit frisk jobbade jag fredag, lördag söndag för att kompensera upp. Hann med fortsättningen på den japanska armen och sen en portsätt på och av min stammis Palme :) Mycket pill dock så vi hann inte klart men vi fortsätter inom en snar framtid :)
För övrigt har jag ritat en jävla massa till framtida projekt, jag har umgåtts med min superunderbara kusin Emily (roligaste kvällen på länge i lördags) sen lunchat och myst med min favorit kompis Karin ! Finns inge bättre än trevligt sällskap ! Lägenheten har jag inte hunnit bott så mycket i än.. Jobbar ju så sent här i Arboga på kvällarna så skulle jag åka mot Örebro nu är de ju typ bara rätt i säng.. och det är så tråkigt !

I alla fall ! Några roliga saker, Karin hjälpte mig beställa en iphone 5 igår, den kommer om 12 dagar (11 idag) iiih !! :D Äntligen en iphone liksom...
En tjej ringde mig idag och ville ha med mig när jag tatuerade henne i hennes nya musikvideo! Får se när o vart de blir ! :D
Snart kommer mina nya brits :D och alla andra nya saker jag köpt funkar super !
Massa nöjda kunder, alltid en bonus !
Mässa i Västerås i november !
Har en annan lokal i Arboga som jag eventuellt kommer flytta till så länge innan jag har mitt på de torra i Örebro ! Billigare i hyra, trevligare invändigt och trevligt sällskap ! Bara miljökontoret ska godkänna och fixa till den först !
Så om någon är sugen på denna lokal är det bara att hojta !


Ha de bäst ! //MC