carperink

Won't you let me twist your faith

Kategori: Allmänt

Fredag igen, herregud ! Veckorna rusar iväg när man jobbar såhär :) Men fan vad skönt med helg, ska försöka vila upp mig nu :) Fast imorgon ska jag köra lite grejer till Örebro. Sen dansa på kvällen. ..och på söndag. Sen är det måndag igen !
Äsch, det är nedräkning nu ! En vecka kvar i jantestaden :P
Fast jag får nästan lite separationsångest.. Sitter kvar i studion och kikar på allt jag har byggt upp här. Kommer ihåg när jag precis fått lokalen, sommaren 2010, Micke Hammasten var här och hjälpte mig att måla om. Vilken rolig röra det blev sen, första sommaren när Niklas "jobbade" här, fast jag saknar honom ibland :) och alla praoelever jag haft på bara två år :P hur det här var softaste praoplatsen när man fick sova länge på morgonen och sen bara rita och softa hela dagen :P Alla kunder jag har lärt känna, hur mycket jag har lärt mig och utvecklats inom tatueringar och personligen :)
Jag kommer sakna det här :) Att sitta som nu och lyssna på Zakk Wylde, och Adrenaline Mob på högsta volym och skriva :) Släcka ner lamporna och tända några ljus istället och se hur Arboga dör när Systembolaget stänger.
Jag har bott i Arboga i stortsett hela mitt liv. Ville härifrån efter grundskolan men hamnade bara i Köping. Sen öppnade jag eget här och blev fast. Nu ska jag äntligen bryta mig loss :)
Det är fan på tiden, men bättre start hade jag inte fått någon annan stans. 
Tack Arboga ! :)

Om en vecka nu ska studion vara tömd. Om en vecka har jag kört iväg det mesta till nya stället. Om en vecka kommer jag tillhöra min tatueringsfamilj som jag har saknat :) jag fick sms från Manne igår om kontrakt och hyra och att det känns bra att jag är med i teamet :) Det känns kul att höra, att någon tror på mig och det jag gör! Det betyder mycket :) Inte som mitt ex sa, "Vadå, du kan ju bara rita?"
Ja, det gick ju o komma långt på det också.

Oh än är jag inte färdig, det finns alldeles för mycket kvar att bli bäst på ! 
Varför nöja sig för nöjets skull ?Gammal bild, när jag var påväg att öppna studion

Kommentarer

  • maria säger:

    Lycka till i staden där borta. Även fast det är en gammal bild så är du fin där. Va rädd om dig. //Maria

    Svar: Tack så mycket Maria ! :D
    Malin Carper

    2012-12-03 | 11:07:34

Kommentera inlägget här: