carperink

Angel Sky

Kategori: Allmänt

Sådär ja, en mässa avklarad då ! 
Det gick faktiskt svinbra ! Klart över färväntningarna :D 
Jag dansade med revyn sen kom Emily och vi plockade ihop allt i studion och packa in i bilen. Gick upp till lägenheten och käka o snacka med Albin och Johannes. Sen gick vi o la oss.(Hann aldrig duscha dock..)
På fredag morgon runt tio stack vi, hämtade paket med nålar inne på gula kiosken, sen vidare och hämta en kartong med tröjor på Swedish Merch i Köping. När vi kom till Västerås var det först svårt att fatta vilka som hande ansvaret. Vi hitta box 1, rummet där några tatuerare höll på att packa upp. En kom fram o tog i hand o fråga om jag var tattooartist. Så visade han mig vem jag kunde prata med och vi fick ett bås som vi började packa in i. När vi var klara drog vi hem till min familj. Duschade och käkade sen tillbaka till Vässan som börja 19.00 :P
Hade först bestämt med en att komma men det blev inte av. Men kom en annan kille direkt som skulle ha tre mindre tatueringar. Satt med honom till elva sen kom en till och vi satt till runt tolv, halv ett :) Sen var det fan dags för paus ! Tog några kakor och snackade med grabbarna i båset bredvid. Kom fram till att jag och den ena var vänner på facebook redan hehe :) Var faktiskt förvånadsvärt många som visste vem jag var kändes det som. Var en kille jag snacka med och sen en tjej. Dom liksom "Tja Malin, jasså du sticker till Örebro du? Varför det ?" "Kul i alla fall, lycka till !"
Var himla roligt ! Satt förresten i båset bredvid Ozzie från Ink Master, vi snacka inget dock.
På lördagen var del full rulle mellan 11.00- 02.00 ! Jag hade bestämt med tre stycken att de skulle komma. Vi satt två timmar var och jag o Emily bokade även in en lunch. Sen körde jag tre till på kvällen. Albin var förbi o sa hej, sen plocka jag upp honom hos Henrik och Linn när vi åkte hem vid ett två igen.. Söndagen ja då var det nästan folk som plockande ihop direkt när vi kom dit. Jag hade bestämt med en, eventuellt två (vilket de blev) Så satt först två timmar med första, paus, morsan kom, vi luncha sen körde jag en till så efter den en på Emily :) Så var det en från studion nere i hörnet som va fram o snacka en del med mig. Kolla mitt portfolio o gilla de han såg. Sa att jag fick komma förbi om jag va sugen på o jobba i Sundbyberg utanför Stockholm någon gång ! Han letade efter en tjej till studion :) Tyvärr är ju jag överlycklig över Örebro nu men gästa kan man ju alltid :)

Appropå Örebro var jag ju där en snabbis idag. Studion ser fortfarande sjukt rörig ut.. :/ Men jag sticker hur som helst tid till 1a december så får vi lösa det då :) Min lokal är ju äntligen ivägtingad här i Arboga :D En enorm lättnad ! Kommer bilder på gadds och från mässan sen. Ha de bäst !! //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: