carperink

I'm alive but something changes

Kategori: Allmänt

Måndag på jobbet ! Satt upp en skärmvägg istället för draperiet jag hade, nöjd !Fredagskvällen spenderades hemma hos Sofia tillsammans med henne o Emma så käkade vi lite gurka med dipp o hade det mys ! :) På lördagen stack Albin till Göteborg för att spela. Jag åkte med pappa till Västerås o hämta en byrå hos Henrik :) Blev asbra !Vi ska ta bort den där gråa bredvid som inte behövs längre .. :)
Sen var det bara att svida om o sticka på revymöte. Efter det kl.15 var det förfest och sen revyfest med grillning hemma hos Peter. Skittrevligt faktiskt, blev en spännande kväll ! Men man blir trött fort när man börjar tre, så jag drog hem till familjen o slagga runt ett :) Så var jag där lite på söndag morgon. Aldrig fel att få lite hemmafrukost ! :) Promenerade hem och upptäckte två små marsvinsbäbisar i buren, levande den här gången.. Suck, världens inavel alltså.. Men dom va bra söta !Sen tog ja o tankade Albins bil o gled runt lite.. :)
Sen plocka jag upp honom när de var tillbaka till replokalen. Vi pysslade med byrån och så fick Albin nys på ett större skrivbord på blockent som vi åkte o hämta direkt och motera ihop det också. Inte lika lätt som det låter..Nu är det i alla fall snart jobb igen som gäller ! Precis betala klart lite räkningar. Hörs ! //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: