carperink

to bring you down to the floor

Kategori: Allmänt

Gokväll ! Fredag idag, fyfan va härligt ! :D

Varit en grym vecka med grymma gaddar. Har så jävla ont i min rumpa.. måste köpa mjukare stolar..
Skulle cykla en tur igår och det var olidligt att sätta sig på en sadel kan jag ju säga.. 

(....japp o där va man fast med ett fyllo i en kvart som står o sjunger bassång två centimeter ifrån.... Den här branschen drar åt sig en jävla massa skumt folk alltså.. Nu låser jag dörren..)

Tillbaka till veckans gaddar. Har bland annat gjort detta !Så har jag gjort några fler, några halvfärdiga som de kommer bild på sen :)
Men i onsdags gjorde jag två barnporträtt ! Bland de roligaste som finns att göra ! Så här är originalbildernaOch såhär blev resultatet efter 6 timmarDet som är pirrigast med porträtt är munnen och ögonen, för de är de som gör hela intrycket. Oh föräldrarna kan ju sina barn exakt hur dom ser ut. Det är viktigt att få med alla drag. Sen att föra över en tredimensionell person på ett platt foto till en inte lika platt rygg och det ändå ska se likadant ut.. Ah det är en konst ! :) Men för o säga att jag fortfarande är ganska nybörjare på porträtt tycker jag att jag fixar det ganska bra !


Nu är det i alla fall fredag. Jag skulle åkt till Västerås och umgåtts med lite kompisar ikväll. Men det blir nog något sånt imorgon istället. Så nu ska jag väl skissa upp söndagens jobb. Sen gå hem o ta helg en liten stund !

Ha det bäst alla ! Trevlig helg ! //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: