carperink

words playing me deja-vu

Kategori: Allmänt

Gokväll ! Oh där hade två veckor sprungit iväg redan.. Gud va tiden går ! Jag har smockat nu ! I stort sett helt fullbokat fram till min mallisresa med familjen i september ! Kul men man blir trött o jag har andra saker jag vill göra. Försöker ta mig ifrån Arboga o söka studiojobb någon annanstans, men får aldrig tid att åka iväg.. Men men !

Lite gadds !Så sen kan jag ju meddela att vi danstjejer från revyn gick vidare på medeltidsrodden :) Från torsdagens rodd till lördagen, sen gick vi till final och kom TVÅA av tjejlagen !! :D Är riktigt stålt eftersom några av oss rodde för första gången !

Hann knappt gå på marknaden i år eftersom jag höll på med Emanuels tavla också :) tror den ska vara klar nu, bara fixa en ram åt den !Oh visst ja, avslutningsfesten för alla konstnärer ! :P De härliga kineserna ni kommer ihåg !

Här är jag och min konstnär Zhu Ying och hennes skulpturHär är jag och hans som gilla hårdrock vid hans skulptur :)Här är hela gruppen, han högst upp till höger tatuerade jag efter festen. Trots att han inte pratade ett ord engelska.. Vi lyckades komma fram till att han ville ha sitt stjärntecken typ 2cm stort på höften. Bara som ett litet minne från Arboga :) Tog tyvärr bara kort på den med hans kamera..Japp, nu är det väl dags att lägga sig.. Den här dagen har gått snabbt. Men i alla fall första dagen den här veckan som jag hunnit äta lunch (jag räknar inte gårdagens kalla tallrik med pasta som lunch..) Har ritat som en galning på en logga som kommunen beställd på varje ledig liten stund jag haft. Tror äntligen att de blev nöjda..Här är den jag skannade in så har jag färglagt den också med hjälp av Uffe från galleriet :) Den ska användas till en mässa senare :) Kul jobb men mer arbete än jag trodde. Fast det blir nog värt det ! Cash is king !!

Godnatt folket !! //MC

Kommentarer


Kommentera inlägget här: