carperink

I'm ready to explode!

Kategori: Allmänt

Go förmiddag ! Sitter i studion, har precis gaddad två kusiner :) Tre små fåglar på ena skuldran på en och den andra fick en fjäder bakom örat. Tog inga bilder för har redan gjort en hel del liknande. Men lördag i dag i alla fall ! Skönt med helg (fast jag jobbar) Solen skiner men det är kallt i luften. Imorgon tar jag med mig Erik Dahlqvist till Stockholm Ink Bash. Får se om han o jag värmen upp med en fika snart också. Så självklart ågården ikväll när han ska kompa en annan kille. För övrigt har veckan varit fullspäckad, tror jag har ätit lunch i alla fall två eller kanske tre dagar.. Om lunch vid kl.16 räknas ? Har sagt hejdå till min kompis Hanna som stack till Afrika för att plugga igår. Sen har jag hunnit med en massage hos Mirre som delar lokal med galleri-Uffe :) Loggan till kommunen förresten, Uffe hjälpte mig med det sista och de blev nöjda ! Dom ska använda den på montrar, tygväskor och roligast av allt som gnuggisar på mässan ! :D Såhär !Igår var jag i Örebro o grattade min lillkusin Filippa som fyllde år. Hängde på min andra kusin Simon till hans lägenhet som han snart ska lämna. Är lite sugen på att ta den och sen försöka fixa en studioplats i Örebro. Känner mig sjukt färdig med Arboga. Det har varit den absolut bästa starten men jag vill vidare nu och jag vet att här kommer jag stå still. Jag vill utvecklas, träffa andra, bolla idéer och kunna dela saker med folk som vet vad jag snackar om. Även fast perioden när Niklas vad med mig här i studion var lite, låt oss säga.. komplicerad.. så kände jag mig mycket gladare av att ha någon annan här som kunde säga "Fan va duktig du har blivit Malin" Oh verkligen veta vad han pratar om ! För att självklart blir jag glad när tex min mamma också säger så, men hon är ju ändå inte med på själva arbetet och det jag lägger ner på en tatuering. Hon vet inte exakt vad det innebär.
Men självklart gäller de ju att jag hittar en bra studio med folk jag trivs med som har liknande mål som jag själv. Att de trivs med mig också ! Det finns säkert en hel del seriösa men även oseriösa i den här branschen.. Jag pallar inte gamla pundare eller någon som bara helt enkelt tog tatueringsyrket som sista utväg men inte ens kan rita en streckgubbe på fri hand.. Ne men förstår ni vad jag menar ? Jag är inte bäst i världen eller har ett helt bagage med erfarenhet. Jag är ung och jag är tjej vilket antingen kan vara en nackdel eller fördel beroende på vilka jag träffar.. Men jag vet vad jag vill med allt det här och jag har kommit såhär långt på egen hand så varför skulle jag ge upp nu ? Jag är långt ifrån säker på hur allt skulle rulla för mig i Örebro, antagligen lär jag ju pendla till Arboga i början för att håva in pengar till hyra innan jag fått någon annan plats. Men man måste ju våga chansa för att vinna ! Ta ett steg åt någon rikting som Simon sa igår, man kan inte göra det säkraste valet hela tiden eller gå samma stig som alla andra :) Skiter det sig ja då skiter det sig och då får jag väl prova något annat bara, det är inte hela världen. Men jag vet precis hur allt kommer se ut här på Nygatan i fortsättningen om jag inte rör på mig snart ! Jag är alldeles för rastlös på livet för att sitta här !

FotbollsloggaSystem of a down skivomslag MezmerizeEn man från Borås som skickat bilder till mig från Fable2 som jag ritade en egen version avFortsättning på en sleeveFortsättning på ryggtavlan :P Igår fick hon vingar !

Fyllde på på kinden också, därför hon rodnar.. :P

Ha en fortsatt trevlig dag o helg alla !

Kommentarer


Kommentera inlägget här: